Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Sve podnice (dimenzije 200 x 80 cm)

Imate kod kuće uski jednostruki krevet dimenzija 80x200 cm, u kojem je spremljen madrac, a opet nije to ono što očekujete od njega? Vjerojatno Vam nedostaje odgovarajuća podnica za ugodniji san. Podnica je umetnuta u gornji okvir kreveta ispod madraca, tako da čini, takoreći, središnji dio. Budući da podnica izgleda kao ljestve, pomaže u prozračivanju cijelog kreveta. Nijedna bakterija, plijesan ili mikroorganizam nemaju šanse preživjeti u krevetu koji diše. Korištenje prave podnice također poboljšava ortopedska svojstva madraca i doprinosi nesmetanom snu. Najuže podnice dimenzija 80x200 cm pogodne su za manje krevete u dječjim sobama, sobama za goste ili vikendicama.  Čitajte više.

Podnica se sastoji od više letvica ili lamela, koje su pričvršćene na drveni ili metalni okvir, ili su međusobno čvrsto povezane bez okvira. Važno je podnicu pričvrstiti za krevet tako da se ne pomiče i ne škripi. Razmaci između letvica ili lamela ne smiju biti veći od 4-6 cm. Kad bi razmaci bili veći, madrac bi mogao popustiti i izgubiti svoju funkciju. 

Dimenzije 200 x 80 cm picture 0

Poznajemo dvije osnovne vrste podnica dimenzija 80x200 cm. To su čvrste podnice od letvica i fleksibilne podnice od lamela. Podnice od letvica 80x200cm uglavnom se izrađuje od mekog drva četinjača. Letvice su čvrsto pričvršćene na okvir i imaju samo minimalnu oprugu. Stoga se za ovu vrstu kreveta preporučuju madraci s oprugama ili džepićasti madraci. Podnice od lamela 80x200 cm mogu biti sintetičke ili izrađene od drveta smreke ili bukve. Lamele su vrlo fleksibilne pa ih kombiniramo s čvršćim madracima od pjene ili lateksa. Podnice od lamela produljuje vijek trajanja madraca.

Specijalne podnice su podesive podnice 80x200 cm. Mogu se pozicionirati ili ručno ili kod električni podesivih podnica pomoću elektromotora i daljinskog upravljača. Ako se volite opuštati uzdignute glave ili nogu, a vaš partner to ne voli, preporučamo da spavaći dio u bračnom krevetu 160x200 cm podijelite na dva ležaja s podnicama dimenzija 80x200 cm.

Druga funkcionalna podnica je preklopna podnica 80x200 cm. Takva podnica se rasklapa sa strane i omogućuje pristup spremištu u krevetu.

Dimenzije 200 x 80 cm picture 0

Ukoliko tražite jeftine podnice, iskoristite naše posebne akcije za podnice 80x200 cm ili ne propustite zadnje komade podnica koje su na rasprodaji.

Moglo bi Vas još zanimati:

Koja je najprikladnija podnica za vaš krevet?

Znate li koja je podnica najbolja za madrac? Mi ćemo Vas posvajetovati

Kako očistiti madrac da izgleda kao nov?

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.