Home Ideje za vrtDekoracije i dodatci za dom :) PET SAVJETA ZA MODERNO PREDSOBLJE: OD SLIKA DO TEPIH STAZA

PET SAVJETA ZA MODERNO PREDSOBLJE: OD SLIKA DO TEPIH STAZA

by blog.zondo.hr

Predsoblje je prva prostorija koju vidite prilikom ulaska u kuću. I vaši gosti prvo ugledaju predsiblje koje ostavlja dojam. Zato je važno da bude funkcionalno, lijepo, zanimljivo i da se u njemu osjećate dobro. Trebalo bi značiti uvod u vaš dom. Donosimo vam nekoliko savjeta koji će vam pomoći pretvoriti predsoblje u modernu i originalnu prostoriju.

  1. Napravite galeriju slika!

U predsoblju imate prazne zidove? Mnoštvo slika ili uramljenih fotografija stvorit će efektnu i zanimljivu dekoraciju. Možete kombinirati više stilova ili izaberite jedan dizajn. Isprobajte različite varijante raspoređivanja.

2. Poigrajte se naljepnicama za zid

Ponekad je dovoljan samo jedan detalj koji će promijeniti cijelu prostoriju. U ovu kategoriju pripadaju i naljepnice za zid koje predstavljaju povoljno, jednostavno i brzo rješenje za dekoriranje predsoblja. Danas možete kupiti naljepnice različitih varijanti, materijala, veličina i bolja, obične ili 3D – dovoljno je odabrati.

3. Police (ne samo) za knjigoljupce

Knjige se uklapaju u svaku prostoriju i nikada ne izlaze iz mode. Stoga si kupite ili izradite modernu policu za knjige i smjestite ju u predsoblje. Kada poželite promjenu, lako možete knjige zamijeniti svijećama, okvirima s fotografijama i vazama. Ako imate više mjesta, u predsoblje možete postaviti i regal za knjige.

4. Praktično i sa stilom

Kak je predsoblje prostorija u kojoj se obuvamo, klasični tepisi se nikako ne uklapaju. Vrlo je praktično imati tepih stazu koja se lako održava i može optički produžiti prostoriju. Istovremeno će povezati predsoblje s ostatkom doma. Dosadnom predsoblju dat će svježinu boja, a ako ne želite da odvlači pozornosti, izaberite neku decentniju stazu. Ako imate jednostavne jednobojne podove, pokušajte eksperimentirati – kombinirajte više različitih tepih staza. Vrlo praktično je izabrati neku s uzorkom na kojoj se neće vidjeti svaka mrlja.

5. Vješalice koje ne služe za vješanje kaputa

Imati vješalicu u predsoblju se jednostavno podrazumjeva, i to ne samo za kapute, već i za sitnice poput torbica ili kišobrana. Sigurno će vam dobro doći i za ključeve koji će na taj način uvijek biti na svom mjestu. Vješalice mogu izgledati vrlo moderno, a mogu djelovati i kao dekoracija. Uz malo inspiracije možete i izraditi svoju vješalicu. Vrlo praktičan je naprimjer ormarić za ključeve ili organizator s pregradom za poštu i panoom za poruke.

Pročitajte još: Kako odabrati namještaj za predsoblje?

Sviđa vam se ovaj članak? Podijelite ga s prijateljima 🙂

Komentáre

komentárov

You may also like