Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Gornji madraci / toperi madraci

Želite li još malo povećati udobnost svog kreveta? Topper ili nadmadrac pomoći će Vam da spavate kao u bajci. Riječ je o pjenastom madracu od PUR pjene, memory pjene, pamuka ili lateksa koji je visok samo između 5 i 9 cm. Madrac se postavlja na klasični madrac ili se jednostavno pričvrsti za njegove kutove kako se ne bi pomicao tijekom spavanja. Ukoliko želite kvalitetan san nakon kojeg se budite odmorni, nemojte se ustručavati uložiti koji euro viška i nabaviti nadmadrac.  Čitajte više.

Čemu služi nadmadrac?

Najvažnija uloga toppera je poboljšati vaš san i zdravlje. Pomaže u ublažavanju čestih bolova u leđima smanjujući pritisak u kukovima i ramenima. Kad Vas leđa ne bole, bolje ćete spavati i imati više energije tijekom dana. Topper pomaže povećati udobnost osnovnog madraca u slučaju da ste kupili pretvrd madrac s oznakom T4 ili T5. Također štiti donji madrac od prljavštine, bakterija i grinja. Osim toga, topper će produžiti životni vijek madraca za nekoliko godina. Gornji madrac također može pomoći u slučajevima kada trebate podići krevet za nekoliko centimetara. Više ležište posebno će cijeniti starije osobe ili osobe nakon operacija koje teže ustaju iz kreveta. Gornji madrac osigurat će ugodan san vašim gostima brzim rasklapanjem na pomoćni ležaj ili kauč na razvlačenje

Gornji madrac možete koristiti, primjerice, za spajanje ležaja bračnog kreveta, ako svaki od patnera preferira različitu vrstu i tvrdoću madraca. Tako ćete se riješiti neugodnog razmaka između vaših kreveta. 

Nadmadraci kao zaštita madraca nisu izrađeni samo od umjetnih vlakana, već i od prirodnih. Luksuzni nadmadraci izrađeni su od pamuka ili vune i pružaju još bolji doživljaj spavanja. Pamuk ima izvrsna svojstva termoregulacije i pogodan je za osobe koje pate od alergija. Topperi od memorijske pjene ili lateksa pripadaju skupini mekih ili srednje tvrdih madraca. Madraci od prirodnih materijala su najmekši s oznakom T1.

Gornji niski madraci se proizvode u klasičnim dimenzijama za krevete 80x200 cm i 90x200 cm. U ponudi nadmadraca nalaze se i veliki madraci za bračne krevete dimenzija 140x200 cm, 160x200 cm i 180x200 cm. Naravno, možete kupiti i madrace netipičnih dimenzija.

Cijene ovih madraca kreću se od cca 50 eura do 200 eura ili možete iskoristiti neku od povoljnih akcija. Zdrava leđa, miran san i vedro raspoloženje svakako se isplati.

Moglo bi Vas još zanimati:

Loš madrac loše utiče na vaše fizičko i psihičko zdravlje. Riješite ga se

Kako očistiti madrac da izgleda kao nov?

Madrac od pjene ili madrac s oprugama? Kako odabrati?

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.