Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Madraci (dimenzije 200 x 180 cm)

Krevet dimenzija 180x200 cm elegantan je i dominantan element vaše spavaće sobe. Kako biste se u takvom krevetu osjećali sigurno i spavali kao u bajci, morate za njega kupiti kvalitetan madrac. U našoj ponudi možete pronaći i takve široke madrace dimenzija 180x200 cm. To mogu biti pjenasti madraci izrađeni od raznih vrsta pjena koje će vašoj kralježnici pružiti dovoljnu potporu, ili pak klasični madraci s oprugama ili moderni džepićasti madraci s točkastim zonama za još bolju potporu cijelom tijelu. Kupite zajednički madrac dimenzija180x200 cm i uživajte u zajedničkim trenucima u spavaćoj sobi.  Čitajte više.

Kupnjom jednog velikog madraca izbjegavate razmak između kreveta koji uzrokuje blagu nelagodu. Također prazninu možete sakriti i topperom koji ima dimenzije kao i krevet 180x200 cm. 

Dimenzije 200 x 180 cm picture 0

Luksuzna veličina od 180x200 cm koristi se za masivne bračne krevete, npr. tipa boxspring. Jedan veliki madrac 180x200 cm dobro će Vam doći čak i ako ste odlučili da će i vaše malo dijete spavati s vama. Na takvom madracu bez problema mogu spavati tri manje osobe. Nedostatak zajedničkog madraca je njegov stupanj tvrdoće koji možda neće odgovarati svakom od partnera. Tvrdoća madraca je do 5 stupnjeva, gdje 1 označava najmekši madrac, a 5 najtvrđi madrac. Ako oba partnera imaju koji kilogram viška, za njih će odgovarati tvrdi madrac s oznakom T5. Za vitkije osobe preporučujemo mekane T1/T2 i srednje tvrde T3/T4 madrace. Za osobe koje najčešće spavaju na boku ili na trbuhu idealni su srednje tvrdi madraci.

Ako Vi ili vaš partner imate cjelogodišnju alergiju na čestice prašine i grinje, simptome možete ublažiti ne samo lijekovima, već i korištenjem antialergijskog madraca. Mnogi madraci veličine 180x200 cm također imaju antibakterijsku navlaku s patentnim zatvaračem koja se može skinuti i  prati na do 90°C.

Želite li da vaš novi madrac traje što je duže moguće? Životni vijek mu se može produžiti na nekoliko načina. Na primjer, možete kupiti zaštitu za madrac kako biste spriječili prodiranje tekućine ako više volite doručak u krevetu ili večernju užinu dok gledate film. Ukoliko imate stariji madrac koji se rastegnuo, ili želite novi madrac duže vrijeme održati u dobrom stanju, pogledajte ponudu vrhunskih gornjih madraca tzv. Toppera također se prodaju dimenzija 180x200 cm. Prekrivač štiti cijeli krevet i madrac od prljavštine i dodaje pravi stil vašoj spavaćoj sobi.

Dimenzije 200 x 180 cm picture 1

Kraljevski san bez bolova u leđima možete postići s kombinacijom odgovarajuće podnice i kvalitetnog madraca. Ako vaš krevet ima podnicu i madrac, produžit ćete mu vijek trajanja, imat će dobru ventilaciju, što sprječava razvoj mikroba i plijesni te poboljšava kvalitetu vašeg sna. Općenito, madraci s oprugama i džepićasti madraci posebno su prikladni za podnice od letvica, a pjenasti madraci za podnice od lamela. Još veću udobnost pružit će podesive letvice, za što najbolje odgovaraju monolitni madraci koji čine jednu veliku cjelinu. U tom slučaju izbjegavajte madrac s oprugama.

Moglo bi Vas još zanimati:

Kako očistiti madrac da izgleda kao nov?

Madrac od pjene ili madrac s oprugama? Kako odabrati?

Moderna spavaća soba treba da ima savršen krevet s podnicom i madracem

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.