Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Ortopedski madraci 180 x 200 cm

Ortopedski madrac može svatko koristiti, bez obzira na to ima li problema s kralježnicom ili ne. Zahvaljujući njemu možete spriječiti samu bol u leđima. A ukoliko već patite od bolova, bolovi će vam popustiti. Nećete se bacakati po krevetu, tražiti pravi položaj ili se buditi dok spavate. Idealno bi bilo da vaš madrac bude tvrđi ili srednje tvrd. Ortopedski madrac 180x200 cm namijenjen je za bračni krevet dimenzija 180x200. Ove dimenzije pružit će vam dovoljno prostora, a pritom nećete ometati partnera. Također, iz naše ponude možete odabrati i 2 madraca dimenzija 90x200 cm. Čitajte više.

Ne može se svaki madrac označiti kao ortopedski. Da bi dobio certifikat, njegova ortopedska svojstva moraju biti dovoljno jaka kako bi se odražavali u snu. Najpoznatiji ortopedski madraci su džepičasti madraci. Zahvaljujući specifičnoj konstrukciji, ovi madraci mogu kopirati nepravilnosti ljudskog tijela i sačuvati prirodan položaj kralježnice. No, ortopedskim madracima ne smatramo samo džepičaste madrace. Za bolji položaj kralježnice mogu se pobrinuti i opružni i pjenasti madraci.Ortopedski picture 0

Ortopedske madrace karakterizira veća tvrdoća. Veća tvrdoća može jamčiti i održavati pravilan položaj kralježnice tijekom cijelog sna. Za ova svojstva uglavnom se brinu prirodni materijali. U pravilu se koriste kokosova vlakna. Prednost prirodnih materijala je što su antibakterijski. Mogu ih koristiti i alergičari.

Ortopedski madrac možda neće odgovarati osobama koje imaju manju tjelesnu težinu. Za njih su namijenjeni mekši madraci.

Ne zaboravite na podnicu. Ortopedski madraci sami po sebi nisu dovoljni za dobar san i sprječavanje bolova u leđima ili vratu. Važno je kupiti pravu podnicu za madrac. Za ortopedske madrace preporučuju se podnice od lamela.

Moglo bi Vas zanimati:

Madrac od pjene ili s oprugama? Kako odabrati?

Antidekubitalni madraci - što ih čini posebnim i kome se preporučuju?

Kako očistiti madrac da izgleda kao nov?

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.