Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Madraci s oprugama 180x200 cm

Ukoliko ste već kupili bračni krevet, sljedeći korak je odabir madraca. Ako razmišljate o kupnji madraca s oprugama, preporuka je da svaki partner ima svoj madrac. Može se desiti da zajednički madrac ne bi odgovarao zbog međusobnog povezivanja opruga cijelom širinom. Svaki pokret partnera odmah bi osjetio onaj drugi. Dva madraca s oprugama 90x200 cm stoga su idealna za standardni krevet 180x200. Međutim, ako vam smeta razmak između dva madraca, nemojte se ustručavati posegnuti za veličinom 180x200. Čitajte više.

S oprugama picture 0

Madraci s oprugama prikladni su za one osobe koje više vole tvrde nego ekstra tvrde madrace. Opruga, tzv. bonell sistem, opremljena je zaštitnim slojem protiv gnječenja i pjene, bilo mekše ili tvrđe. Madraci s Bonell oprugama su nešto manje udobni od madraca s džepićastom jezgrom i uglavnom se koriste za povremeno spavanje.

Međutim, njihove relativne nedostatke višestruko nadmašuju njihove prednosti. Madrac s oprugama ima izvrsnu prozračnost, veliku fleksibilnost i mogućnost velikih opterećenja do 150 kilograma.


Zbog dobre cirkulacije zraka savršeno je prikladan i za prostorije s većom vlagom ili ograničenom ventilacijom. Stoga su idealan izbor za vikendice.

Madrac s oprugama treba biti postavljen na čvrstu dasku kreveta ili podnicu od letvica. Razmaci između pojedinih letvica ne smiju biti veći od 4 cm. Kod razmaka od oko 6 cm može doći do deformacije. Također, madrac s oprugama ne smije ležati na podesivoj podnici zbog mogućeg oštećenja opruga.

Moglo bi Vas zanimati:

Madrac od pjene ili madrac s oprugama? Kako odabrati?

Znate li koja je podnica najbolja za madrac? Mi ćemo Vas posavjetovati

Kako očistiti madrac da izgleda kao nov?

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.