Home Inspiracija za dnevni boravak OPREMITE SVOJ DNEVNI BORAVAK ELEGANTNO I PRAKTIČNO

OPREMITE SVOJ DNEVNI BORAVAK ELEGANTNO I PRAKTIČNO

by blog.zondo.hr

Kada kažemo „dnevni boravak“, svi uglavnom mislimo na isto: riječ je o zajedničkoj, obično najvećoj sobi u stanu ili kući, u kojoj obitelj navečer ili vikendom većinu svog slobodnog vremena provodi zajedno. Osim toga, i naši posjetitelji su uglavnom smješteni u dnevni boravak, te ovaj prostor treba biti reprezentativan a prije svega ugodan. Kako opremiti dnevni boravak da bude ugodan a istovremeno praktičan?

Setu za dnevni boravak obavezno dodajte i komodu

Čest izbor pri opremanju dnevne sobe je set za dnevni boravak. To je logično rješenje, jer se setovi za dnevni boravak sastoje od nekoliko komada namještaja iz iste kolekcije i tako se savršeno dopunjavaju. Takav set obično uključuje TV stolić, ormariće, police i slično, što je dovoljno mjesta za daljinske upravljače, knjige, časopise ili Vaše omiljene dekoracije. Ukoliko Vam treba više prostora za odlaganje ili Vam se dnevni boravak čini pomalo praznim, najbolje rješenje za Vas je komoda. Naravno, iz iste kolekcije seta za dnevni boravak. Komode za dnevni boravak obično imaju police ili staklena vrata te ih možete iskoristiti na isti način kao policu ili ormarić. Na taj način, sav namještaj u dnevnom boravku će se savršeno nadopuniti, a Vi ćete imati dovoljno prostora za odlaganje svih potrebnih i manje potrebnih stvari.

Moderan dnevni boravak

Ako sanjate o modernom, jednostavnom i lijepom dnevnom setu i komodi, set Salford će sigurno ispuniti sva Vaša očekivanja. Proizvođač ovog seta je na tržištu od 1991.godine, a bogato iskustvo u industriji namještaja ogleda se u kvaliteti i dizajnu. Set za dnevni boravak i komoda izrađeni su od kvalitetnog laminata i dostupni su u nekoliko boja. U cijenu seta uključen je viseći ormarić, ormar i TV stolić. Međutim, osim seta, serija Salford Vam nudi i praktičnu komodu.

Vaš dnevni boravak može biti moderan i sa Tallington setom. Set se sastoji od 4 dijela – TV stolića, police, ormarića i visećeg ormarića. Također, i ovaj set ima u ponudi i komodu. Namještaj je izrađen od laminata, vrata su izrađena od MDF ploče, a vitrine imaju staklena vrata. Namještaj ima ABS rubove, koji su čvrsti, otporni na vlagu i mehaničko trošenje. Set Tallington je također dostupan u nekoliko boja.

Savjeti za moderan dnevni boravak

Ako želite da Vaš dnevni boravak izgleda prozračno, čisto i moderno, odaberite namještaj u svjetlijim nijansama. Zidovi bi također trebali biti u neutralnim bojama, a dodatci bi trebali biti u sličnim nijansama kao ostatak namještaja. Namještaj Tallington i Salford u dizajnu drvo i  kombinaciji sa svijetlo bež bojom su savršen izbor za moderan dnevni boravak.

Osvjetljenje u dnevnom boravku je također vrlo bitno. Stoga, reflektore je najbolje usmjeriti prema slikama na zidu, fotografijama ili vitrini. Također se mogu koristiti LED trake koje se mogu postaviti na namještaj ili policu u vitrini. Ovakva mala poboljšanja će Vašem namještaju i cijelom dnevnom boravku dati moderniji dizajn.

Sviđa Vam se ovaj članak? Podijelite ga s prijateljima 🙂

Komentáre

komentárov

You may also like