Home Inspiracija za dnevni boravak TV ORMARIĆ KAKO ODABRATI PRAVI

TV ORMARIĆ KAKO ODABRATI PRAVI

by blog.zondo.hr
TV stolić KENT ERTV 100 (Kesten)

Iako umjesto TV ormarića možete koristiti i običnu komodu, ormariće, čak i složene sanduke, sofisticirani TV ormarić s prostorom za odlaganje svakako je prikladnije rješenje za svaki prostor.

Elegantan TV stolić je podijeljen na 3 dijela. Sa strane su dva ormarića, a u srednjem dijelu se nalazi prostor za audio/video uređaj.
TV stolić/ormarić Harley 40

Sadržaj:

1.1. Široki ili uski TV stolići

1.2. TV stolići s prostorom za odlaganje

1.3. Materijal

1.4. Također preporučamo kupnju nekih dodataka koji Vam mogu biti korisni.

TV stolić svakako ne bi trebao nedostajati ni u jednom dnevnom boravku. Bilo da na ormariću postavite najmoderniji model televizora s DVD playerom ili Hi-Fi uređaj, birajte pažljivo, vodeći računa o svojim potrebama i prostornim mogućnostima.

Elegantan TV ormarić se sastoji od dva ormarića s vratima. Fronte su u visokom sjaju, a korpus je matne boje.
TV stolić/ormarić Deon 23 WW DU

1.1. Široki ili uski TV ormarić

I široki i uski TV stolići često su dio sektorskog namještaja. Međutim, pri odabiru seta za dnevni boravak ograničeni ste njezinom veličinom. Ako vaš namještaj za dnevni boravak ima samo uski stol, možete se oprostiti od velikog plazma ekrana ili kućnog kina.

Moderan TV ormarić koji se sastoji od dva dijela - gornjeg i donjeg stolića. Gornji stolić ima dvije praktične ladice, a možete dokupiti i LED rasvjetu.
Stolić za TV Felisa (crni sjaj + crna mat)

Dovoljno široki TV ormarići osiguravaju primjerenu udaljenost od zida i kod starijih modela, koji su stoga dobro prozračeni. Ako imaju i otvore za kablove, izgledat će vrlo uredno. Široki TV ormarići s mjestom za audio/video omogućit će Vam postavljanje video ili DVD playera pored TV-a, ili Hi-Fi tornja ili čak omiljenog starog gramofona. Kvalitetno izrađen obično je čvrst i stabilan. Međutim, kako biste bili sigurni, provjerite kod proizvođača ima li dovoljan kapacitet opterećenja za vašu vrstu TV prijemnika.

1.2. TV ormarić s prostorom za odlaganje

Ako imate kvalitetan TV stolić s prostorom za odlaganje, imat ćete gdje odložiti daljinske upravljače, svjetiljke za njih, DVD-ove s filmovima, časopise s programima i ostalo. Model s policama i vratima omogućit će Vam da sakrijete te predmete tako da vam ne smetaju. Ako pak želite ostaviti dojam prozračnosti i rasvijetliti prostor u sobi, odaberite metalni TV orarić sa staklom.

Višenamjenski TV ormarić Top modernog dizajna. Možete ga koristiti kao praktičan regal ili kao stolić za kavu. Dolazi u boji hrast sonoma svijetla.
Stolić za TV Tina hrast sonoma svijetli



1.3. Materijal TV ormarića

Jeftini TV stolići od iverice su isplativa investicija, jer se lako održavaju (samo prebrišite vlažnom krpom), a zahvaljujući velikom izboru boja, nije teško pronaći onu koja će se uklopiti u vaš interijer. Stolovi od punog drva izgledaju robusnije, dodaju više udobnosti dnevnom boravku, a također imaju povećanu izdržljivost i nosivost.

TV ormarić u rustikalnom stilu s otvorenom policom za vašu AV opremu.
TV stolić KENT ERTV 100 (Kesten)

TV stolić s LED rasvjetom izgledaju vrlo efektno. Pogotovo kada je svjetlo ugašeno, izgledaju zaista impresivno, pogotovo ako imate bijelu ili crnu verziju visokog sjaja. Preporučljivo je postaviti i neku vrstu svjetiljke iza ekrana: noću je kontrast između osvijetljenog ekrana i tamne pozadine vrlo velik, pa gledanje televizije na ovaj način opterećuje oči.

TV stolić/ormarić Fly možete kombinirati s ostalim namještajem iz linije Fly. Stakleni dio ima LED rasvjetu.
TV stolić/ormarić Ferryhill 25 WW FY 33

Ne stavljajte Tv stolić s TV-om uz prozor ili nasuprot prozora, jer bi dnevna svjetlost uzrokovala neugodnu refleksiju slike i smanjila njezinu vidljivost. Televizor biste također trebali postaviti približno u razini očiju kako ga ne biste gledali iz niskog kuta ili iznad glave. Idealan TV stol bi trebao biti postavljen neposredno ispred kauča ili garniture.

TV ormarić modernog dizajna s vratima, ladicom i otvorenom policom. U boji hrasta sonome.
TV stolić/ormarić Thornham 2D1S (bijela)



1.4. Također preporučamo kupnju nekih dodataka koji Vam mogu biti korisni.

  • Kauč ​. Najbitniji komad namještaja u dnevnom boravku
  • Setovi za dnevni boravak. Set za dnevni boravak u modernom i klasičnom stilu, raznih boja i veličina pronađite kod nas.
  • Stolić za kavu. Bez stolića za kavu ne možemo niti zamisliti dnevni boravak.
  • Dnevni boravci. Opremite svoj dnevni boravak namještajem iz iste linije namještaja.
  • Vreće za sjedenje. Dodatan prostor za sjedenje za Vas ili Vaše goste.
  • Tepih. Daje osjećaj topline svakoj prostoriji u vašem domu.
  • Komoda. Svaki dodatni prostor za pohranu je plus.
  • Polica. Praktičan pomoćnik za odlaganje stvari.
  • Regali. Odličan komad namještaja za odlaganje knjiga i sličnih stvari.
  • Ormari. Idealna pomoć za slaganje odjeće i modnih dodataka
  • Ormarići. Mali veliki pomoćnik za odlaganje stvari.
  • Vitrina. Lijepa staklena vitrina uljepšat će svaki dnevni boravak ili čak i kuhinju.

Sviđa li vam se ovaj članak? Podijelite sa svojim prijateljima 🙂

Páči sa vám tento článok? Podeľte sa oň s priateľmi :)

Komentáre

komentárov

You may also like