Home Inspiracija za dnevni boravak BEZ ČEGA NE MOŽETE ZAMISLITI SVOJ NOVI STAN

BEZ ČEGA NE MOŽETE ZAMISLITI SVOJ NOVI STAN

by blog.zondo.hr

Čeka Vas novi stan i novo opremanje, namještaj i dodatci? Ako imate ograničene financije i ne možete si osigurati odmah sve što želite, morate početi s osnovnim stvarima. Međutim, dodatni namještaj i dodatke možete kupiti postupno.

Udoban krevet

Dobar san je neophodan ako želite imati dovoljno energije za rad i dodatno opremanje novog stana. Razmišljate li o privremenom madracu na podu ili starom kauču, to svakako ne preporučujemo. Prije ili kasnije morali biste kupiti krevet. Ako to učinite odmah, nećete imati problem s uklanjanjem privremenog. Imate li mali stan i možete samo sanjati o prostranom krevetu? Rješenje može biti kauč na razvlačenje. No, mora biti dizajniran za svakodnevno spavanje, tako da nećete u budućnosti patiti od problema s bolovima u leđima i nesanice. Prednost je što imate kauč i krevet u jednom, što je praktično i ekonomično.

Osigurajte si privatnost

Čak i ako rolete ili zavjese nisu na listi Vaših prioriteta, trebali biste im se prepustiti što je prije moguće. S jedne strane pružit će Vam dovoljno privatnosti od potencijalno znatiželjnih očiju Vaših susjeda, a također će Vam dati i zamračenje kako Vas izlazak sunca ne bi probudio. Danas su zavjese moderan i funkcionalan dodatak. Ako još ne znate točno koji stil će imati Vaš novi stan, odaberite nešto neutralno ili kupite zavjese i rolete za nekoliko eura pa ih kasnije zamijenite za one koje više odgovaraju Vašem stanu.

DROPSHIPPING

Osnove kuhinje

Jeli Vaš novi stan djelomično namješten i imate u njemu kuhinjske elemente i aparate? U tom slučaju ste pobijedili. Ako ne, svakako stavite barem hladnjak, kuhalo za vodu, štednjak (ili barem električno kuhalo) na listu prioriteta. Kuhinja bi trebala biti opremljena tako da možete u njoj pripremiti barem doručak i brzu večeru.

Ormar ili komoda

Da biste se osjećali kao kod kuće, trebali biste raspakirati barem najčešće korištene stvari i ne držati ih u kutijama nekoliko tjedana. Ponekad stan ima ugrađen ormar, što će Vam u tom pogledu svakako pomoći. Ako ga nemate, kupite ormar ili barem komodu. Komoda se kasnije može koristiti ne samo za spremanja odjeće, već, i kao spremište u dnevnoj sobi ili kupaonici.

Atmosfera doma

Stan može izgledati neugodno i hladno ako u njemu imate samo nekoliko bezličnih novih stvari. Stoga, unesite u njega nešto osobno što će Vam donijeti toplinu doma. To mogu biti sitnice iz Vašeg rodnog grada ili prethodnog stanovanja ili nešto sasvim novo što će biti simbol sljedeće faze Vašeg života. To može biti omiljena deka, slika ili fotografija. Cvijeće je također dobra ideja, što će ga definitivno učiniti ugodnim.

Bez čega ne možete da zamisliti svoj novi dom? Što ste prvo kupili za stan?

Sviđa Vam se ovaj članak? Podijelite ga s prijateljima 😊

Komentáre

komentárov

You may also like