Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Madraci od pjene 80x200 cm

Madrac od pjene dimenzija 80x200 idealan je za dijete ili tinejdžera. Pruža savršenu podršku u snu. Za potreban razvoj kralježnice preporučujemo srednje tvrde i tvrde varijante. Prikladan izbor su oni komadi koji imaju sloj kokosa, koji madrac čini izvrsno prozračenim. Čitajte više.

Između kreveta dimenzija 80x200 često ćete pronaći krevete koje već sadrže i madrac i podnicu i prostor za odlaganje. Njihov nedostatak je, međutim, da ako se madrac ošteti, možete baciti cijeli krevet. Međutim, ako vam treba madrac za krevet na kat ili za klasičan jednostruki krevet, madrac od pjene dimenzija 80x200 odličan je izbor. Ne zaboravimo da je madrac usko povezan s podnicom. Podnica od lamela koja je fleksibilna preporučuje se za madrac od pjene. Njihov nedostatak je cijena, ali vaše će vam se tijelo zahvaliti tijekom godina na tome.Od pjene picture 0

Za pjenasti madrac također preporučujemo kupnju gornjeg madraca - toppera. Topper - održava madrac čistim i pravilno prozračenim.

Kao što smo već naveli, veličina madraca 80x200 uglavnom se koristi za dječje krevete. Dovoljna je širina da djeca imaju dovoljno prostora za spavanje. Ne preporučuje se odabrati nepotrebno veliki krevet, jer se u takvom krevetu djeca ne osjećaju sigurno. Madraci s oprugama također se ne preporučuju zbog njihove profilirane robusne površine. Zato su madraci od pjene dimenzija 80x200 odličan izbor, oni imaju glatku površinu i pružaju veliku podršku.

Moglo bi Vas zanimati:

Kako očistiti madrac da izgleda kao nov

Moderna spavaća soba treba da ima savršen krevet s podnicom i madracem

Antidekubitalni madraci - što ih čini posebnim i kome se preporučuju?

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.