Home Ideje za vrtDekoracije i dodatci za dom :) USKRSNI DORUČAK KAO S NASLOVNICE ČASOPISA? MI ĆEMO VAM POMOĆI

USKRSNI DORUČAK KAO S NASLOVNICE ČASOPISA? MI ĆEMO VAM POMOĆI

by blog.zondo.hr

Nebitno imate li veliku obitelj ili dočekujte goste. Možda samo planirate iznenaditi partnera ukusnim uskrsnim doručkom. Pomoću naših savjeta vaš stol će izgledati savršeno.

Pa krenimo 😉

Ubrus u obliku zeca

I tradicionalni simboli proljeća mogu djelovati zanimljivo i kreativno. Znate li jednostavan postupak kako od ubrusa i vrpce napraviti zeca? Pogledajte u videu niže.

Ova draga i jednostavna dekoracija će vrlo lijepo izgledati na stolu uz tanjure umjesto klasičnih ubrusa. Ipak, računajte na to da će vaši gosti htjeti odmotati zeca i koristiti ubrus. 🙂

Bijeli stolnjak ne mora biti dosadan

Stolnjak s uskrsnim ili proljetnim motivom je lijep, ali možda ne želite investirati u nešto što ćete koristiti par dana u godini. Ipak, imali biste svake godine jedan stolnjak koji će vam dosaditi.

Potpuno vam je dovoljan običan bijeli stolnjak koji sigurno imate kod kuće. Cijeli stol možete uskladiti s bijelom bojom ili dodajte jednu ili dvije boje u obliku cvijeća ili ubrusa. Tako ćete oživjeti cijeli aranžman.

Druga mogućnost je koristiti zanimljv pribor koji ne koristite svaki dan.

Nedostaju vam boje?

Iskoristite šarenu traku ili nekoliko šarenih vrpci koje ćete smjestiti usred stola. Uz to će vam biti dovoljna lijepa vaza sa šarenim cvijećem i jednostavan pribor. Ili pod tanjure možete postaviti šarene ubruse.

Uskrs ne mora biti samo u zelenoj ili žutoj boji. Uključite i nježne pastelne boje. Možete iskoristiti i ljupke i zaigrane uzorke poput točkica, prugica i cvijeća.

Savjet: Ako imate lijepi stol koji ne želite skrivati, ne morate upotrijebiti stolnjak. Umjesto njega možete koristiti šarene podloške koji će izgledati vrlo efektno. Vrlo su popularni podlošci od prirodnih materijala u prirodnim bojama.

Cvijeće i samo cvijeće

Ne možemo zamisliti Uskrs bez cvijeća. Lijepo je, mirišljavo i služi kao univerzalna dekoracija. Nekoliko cvjetova u vazi ili živo cvijeće u teglici doista ostavlja dojam. I to je tako jednostavno.

Pažnja i dragost

Dajte svojim gostima na znanje da su posebni! Pripremite im lijepe i originalne dekoracije koje ćete staviti izravno na tanjur.

Savjet: Ako unaprijed znate tko vam dolazi u goste, poigrajte se s imenima ili inicijalima gostiju i probajte ih nekako uklopiti u blagdanski stol. Inspriraciju možete pronaći u fotografijama niže.

Za kraj vam donosimo još nekoliko zanimljivih fotografija koje vas mogu inspirirati. Ne zaboravite da je najvažnije držati se svog stila i dobro se zabaviti jer blagdani su vrijeme sreće i radosti. 🙂

Pročitajte još: 7 savjeta kako brzo i lako izraditi originalnu uskrsnu dekoraciju!

Sviđa vam se ovaj članak? Podijelite ga s prijateljima 🙂

Komentáre

komentárov

You may also like