Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Besplatna dostava za narudžbe iznad 399 € (3 006,27  kn)
45 541 kom proizvoda na skladištu
Povrat u roku od 60 dana
Prikazujem 1 - 30 (od 40 proizvoda)

Medicinski madraci su napravljeni tako da imaju najbolja moguća ortopedska svojstva i da Vam pruže najudobniji i najkvalitetniji san. Prije nego što odaberete iz široke ponude medicinskih ortopedskih madraca, uzmite u obzir i druge parametre osim materijala. Osnova su dimenzije madraca, odnosno visina, širina i dužina. Za jednostruke krevete birajte između dimenzija 80x90 cm ili 90x200 cm, za bračne krevete možete odabrati jedan uobičajeni madrac dimenzija 140x200 cm, 160x200 cm ili 180x200 cm. Visina medicinskog madraca trebala bi biti veća od 15 cm. Još jedna važna točka pri kupnji madraca je njegova tvrdoća. Ako Vas boli torakalna ili vratna kralježnica, a volite spavati na leđima, odaberite madrac T5 koji je najtvrđi. Madrac sa zonama ili srednje čvrst T3/T4 idealan je za bočne spavače. Ako Vas muče bolovi u lumbalnom dijelu, birajte iz ponude srednje tvrdih do mekanih T1/T2 madraca jer će oni imitirati i poduprijeti vaše tijelo u ležećem položaju. 

Medicinski (ortopedski) picture 0

Za medicinske madrace najprikladnije su podnice od lamela koje povećavaju njihova ortopedska svojstva. Podnice pomažu u prozračivanju cijelog kreveta te na taj način sprječavaju razmnožavanje mikroba i plijesni. 

Vrste medicinskih madraca:

Ortopedski madraci ne samo da ublažavaju bolove u leđima, već osiguravaju zdrav i nesmetan san. Svi ortopedski madraci izrađeni su od tvrđih i izdržljivijih pjena. Čvrstoća madraca također je osigurana dodavanjem slojeva kokosovih vlakana ili lateksa. Ovi madraci se ne preporučuju osobama s bolnim zglobovima, jer stvaraju neugodan točkasti povratni pritisak.

Anatomski madraci prilagođavaju se konturama tijela. U usporedbi s ortopedskim madracima, ovi madraci su mekši, ali ipak tijelu pružaju vrlo dobru potporu. Anatomske madrace karakteriziraju zone u kojima je materijal ili ojačan ili dupliran. Tipičan primjer su džepićasti madraci sa zonama za vratnu, lumbalnu i prsnu kralježnicu ili madraci od pjene s pjenama različite krutosti.

Medicinski (ortopedski) picture 0

Antibakterijski madraci posebno su pogodni za astmatičare i alergičare. Spavanje na takvim madracima oslobađa ih neugodnih simptoma kao što su začepljenost nosa, kašalj ili otežano disanje. Madraci su izrađeni od prirodnih materijala koji doprinose što boljem prozračivanju madraca. Najčešće se koriste kokosova vlakna ili lateks.

Antidekubitalni madraci sprječavaju nastanak dekubitalnih rana kod osoba dugo vezanih za krevet, u postoperativnim stanjima ili ozljedama, kada značajan dio dana provedu u krevetu. Antidekubitalni madraci savršeno kopiraju vaše tijelo, pružaju dobru potporu mišićima i sprječavaju nastanak dekubitalnih rana na mjestima kao što su kukovi, laktovi, pete ili donji dio leđa. Ovi madraci potiču cirkulaciju krvi, a mnogi od njih imaju i funkciju masaže.

Moglo bi Vas još zanimati:

Antidekubitalni madraci - što ih čini posebnim i kome se preporučuju?

Kako odabrati krevet za starije osobe

Kako očistiti madrac da izgleda kao nov?

Prijavite se na naš newsletter
Prvi saznajte sve o najnovijim akcijama i novostima. Prijavom pristajete na obradu osobnih podataka.
Od sada nećete propustiti nijedan popust ili vijest.
Ako Vam se vijesti ne sviđaju, provjerite ima li neželjene pošte.
60-dnevno jamstvo povrata robe
60-dnevno jamstvo

Povrat robe u roku od 60 dana
Kupac ima pravo na odustajanje od ugovora o kupnji pod uvjetima utvrđenima zakonom br. 102/2014 Zb. zakona o zaštiti potrošača u roku od 14 dana od preuzimanja robe.

Nudimo Vam mogućnost povrata nekorištene robe u zakonskom roku od čak 60 dana.

Roba mora biti u originalnoj neoštećenoj ambalaži, neotvorena, nekorištena i potpuna. Montirane proizvode nije moguće vratiti. U slučaju povrata otvorene robe ili robe u oštećenoj ambalaži, odbit će vam se 30% cijene. Korištenje produljenog razdoblja za povrat robe od strane kupca nije moguće za proizvode koje kupac dobije u postupku reklamacije (zamjena za novi komad), u slučaju netipične robe (izrađene po mjeri) ili proizvoda iz kategorije Trgovina i Rasprodaja.

Odustajanje od ugovora o kupnji mora sadržavati identifikacijske podatke kupca, broj i datum narudžbe, točan naziv robe, način kojim prodavatelj vraća već ispunjeno potraživanje, prije svega broj bankovnog računa, poštansku adresu i razlog za odustajanje od ugovora o kupnji. Istovremeno, odustajanjem od ugovora o kupnji kupac je obavezan isporučiti prodavatelju robu u originalnoj ambalaži zajedno s dokumetacijom, uputama za upotrebu, jamstvenim listom, potvrdom o plaćanju, eventualnim poklonima primljenima uz robu, svim dijelovima iz kompleta i sl. na adresu našeg skladišta.

Više informacija o načinima odustajanja od ugovora naći ćete u Obchodných podmienkach

Ove odredbe su važeće za narudžbe primljene od 11.3.2020 i nije ih moguće retroaktivno primijeniti. Ova ponuda vrijedi samo za fizičke osobe.
Rok isporuke tijekom tekuće godine. S nadolazećim božićnim blagdanima suočavamo se s izazovima i naši su kapaciteti ograničeni – kako kapaciteti proizvođača, dobavljača, dostavljača, tako i kapaciteti skladišta i logistike. Učinit ćemo sve kako bismo dostavili Vašu paket do Božića, ali za ovaj proizvod to ne možemo jamčiti. Ako tražite proizvod koji će Vam sigurno biti dostavljen do Božića, pronaći ćete ga u našoj ponudi s oznakom „do Božića“.
Dostava po cijeloj Hrvatskoj!

Narudžbe do 399 € (3006 kuna)
Cijena dostave
7.99 € (60.20 kn)
Vrijeme isporuke
Prema proizvodima u košarici
Kako se odvija isporuka?
Mi ćemo Vas nazvati 1 do 2 dana prije slanja i dogovoriti točan datum isporuke koji Vam odgovara..
Narudžbe iznad 399 € (3006 kuna) ili roba s oznakom Besplatna Dostava
Cijena dostave
Besplatno
Vrijeme isporuke
Prema proizvodima u košarici
Kako se odvija isporuka?
Mi ćemo Vas nazvati 1 do 2 dana prije slanja i dogovoriti točan datum isporuke koji Vam odgovara.
Sve proizvode dostavljamo našom vlastitom dostavnom službom po cijeloj Hrvatskoj.
Trenutno vršimo dostavu samo na otoke Krk, Čiovo i Murter. Za sve ostale otoke moguća je dostava po dogovoru s našom službom za korisnike.
Cjenik za dostavu na otoke
Kg
kuna
od 30 do 40 kg
290
od 41 do 50 kg
335
od 51 do 60 kg
382
od 61 do 70 kg
442
od 71 do 80 kg
457
od 81 do 90 kg
534
od 91 do 100 kg
583
od 101 do 200 kg
757
od 201 do 300 kg
946
od 301 do 400 kg
1,288
od 401 do 500 kg
1,582
od 501 do 1000 kg
2,476


Raspored dostave na otoke
Raspored dostave na otoke od 01.05. do 15.08. – Ljeto
Raspored dostave na otoke
Dalmacija
BRAČ
ponedjeljak, četvrtak
MLJET
dostava unutar dva tjedna - subotom
HVAR
utorak, petak
ŠOLTA
dostava unutar dva tjedna - subotom
VIS
dostava unutar dva tjedna - subotom
KORČULA
srijeda, subota
UGLJAN
subota
PAŠMAN
subota
DUGI OTOK
dostava unutar dva tjedna - subotom
PAG
petak
PELJEŠAC
srijeda, subota
MURTER, ČIOVO, VIR
dostava unutar 48 sati
 
 
Raspored dostave na otoke
Primorje
KRK
dostava unutar 48 sati
CRES, LOŠINJ
četvrtak
RAB
četvrtak
Raspored dostave na otoke od 15.08. do 30.04. – Zima
Raspored dostave na otoke
Dalmacija
BRAČ
četvrtak
MLJET
dostava unutar dva tjedna - subotom
HVAR
petak
ŠOLTA
dostava unutar dva tjedna - subotom
VIS
dostava unutar dva tjedna - subotom
KORČULA
srijeda
UGLJAN
subota
PAŠMAN
subota
DUGI OTOK
dostava unutar dva tjedna - subotom
PAG
petak
PELJEŠAC
srijeda
MURTER, ČIOVO, VIR
dostava unutar 48 sati
 
 
Raspored dostave na otoke
Primorje
KRK
dostava unutar 48 sati
CRES, LOŠINJ
četvrtak
RAB
četvrtak

Napomene: