Home Inspiracije za spavaću sobu VELIKI KREVETI ZA KRUPNE OSOBE I LJUBITELJE UDOBNOSTI: LJUBAV NA PRVI POGLED!

VELIKI KREVETI ZA KRUPNE OSOBE I LJUBITELJE UDOBNOSTI: LJUBAV NA PRVI POGLED!

by blog.zondo.hr

Nije tako neobično sresti osobu visoku oko dva metra. Međutim, spavanje u krevetu standardnih dimenzija najčešće nije baš ugodno, jer je prostor za spavanje prekratak ili uzak. Posavjetovat ćemo Vas kako naći krevet za krupne osobe.

Sadržaj:

1.1.Extra dugačak krevet od bukovog drva

1.2. Veliki krevet s porostorom za odlaganje

1.3. Čak i jednostruki kreveti mogu biti prostrani

Srećom, danas na tržištu postoji mnogo ekstra dugih i ekstra širokih kreveta. Veliki kreveti su hit! Nekad je za takave krevete jedina šansa bila napraviti po mjeri. No, to je financijski i vremenski relativno zahtjevna stvar. Danas, srećom, imate priliku odabrati krevete koji će biti udobni, lijepi, pristupačni i u njima možete spavati za 3-6 tjedana.

Ukoliko ste ljubitelj udobnosti i puno prostora prilikom spravanja idealan krevet za Vas je krevet Petronila dimenzija 220 x 180 cm
Bračni krevet Petronila 220 x 180 cm

1.1. Extra dugačak krevet od bukovog drva

Jednostruki kreveti kao i bračni kreveti mogu biti ekstra dugački i široki. Kreveti Naturlig od bukve su jednostavni, originalni, praktični i veliki. Kreveti su dostupni u dimenzijama 200 x 200 cm, 180 x 200 cm, 160 x 200 cm.

Osim širokog bračnog kreveta, možete odabrati jednostruke krevete širine 80, 90, 120 ili do 140 cm.

Krevet Lorenskog High je originalan krevet od drva bukve. Kvalitetna i otporna konstrukcija osigurava dugotrajnost kreveta. U sredini kreveta se nalazi tzv. "peta noga" u obliku slova "T" kojom se povećava čvrstoća kreveta.
Bračni krevet Lorenskog High 180 x 200 cm

1.2. Veliki krevet s prostorom za odlaganje

Osim udobnog i mirnog sna, ekstra dugački i široki kreveti mogu Vam pružiti i praktičan prostor za odlaganje stvari. Svaki stanovnik malog stana cijenit će mogućnost spremanja stvari koje mu trenutno nisu potrebne ispod kreveta, ali i oni koji imaju puno stvari, a malo prostora za odlaganje.

Drveni kreveti Naturlig unijet će takvu udobnost u vašu spavaću sobu. Možete odabrati čak i model s prostorom za odlaganje u obliku ladica ili s prostorom za odlaganje ispod podnice.

Krevet Storhamar High Drawers očarat će vas jednostavnošću i praktičnim prostorom za odlaganje. Ukupna visina kreveta je 96 cm. Ispod kreveta nalaze se 4 ladice. Konstrukcija je vrlo stabilna i čvrsta. Čvrstoću i stabilnost osigurava i tzv. "peta noga" u obliku slova "T" koja podupire krevet i čini konstrukciju još čvršćom.
Bračni krevet Storhamar High Drawers 180 x 200 cm

Ako imate dovoljno veliku spavaću sobu i prostor oko kreveta, možete si priuštiti verziju s ladicama koje se mogu nalaziti sa strane kreveta. Zahvaljujući četiri ladice, stvari možete držati jasno raspoređene i organizirane.

Ukoliko nemate dovoljno prostora oko kreveta, nećete biti uskraćeni ni za što zahvaljujući modelu s podnicom koja se lako podiže i stvari možete odmah spremiti ispod kreveta.

Krevet Larsos High BC izrađen je od borovine i nudi vam i prostor za odlaganje posteljine ili deka. Krevet ima visinu 69 cm.
Bračni krevet Larsos High BC

Kreveti Naturlig inače su dostupni u dimenzijama 200 x 200 cm, 180 x 200 cm, 160 x 200 cm.

Tako možete imati prostrani bračni ili udoban jednostruki krevet, na kojem će bez problema spavati i krupnija osoba. Naravno, kreveti imaju čvrstu i stabilnu konstrukciju.

1.3. Čak i jednostruki kreveti mogu biti prostrani

Ako vam nije potreban bračni ili ako Vam ne stane u vašu spavaću sobu, pokušajte nabaviti produljene jednostruke krevete, koji mogu imati i ekstra široku širinu.

Uz već spomenute modele, veliki kandidat za novog suputnika u spavanju su i drveni kreveti Neoma. Dostupni su u dužini od 210 cm ili do 220 cm. Dakle, ako je vaša visina oko dva metra, možete se bez problema ispružiti u ovom krevetu i noge vam neće viriti iz kreveta. Konstrukcija kreveta je dovoljno čvrsta i stabilna da se i stasit tip osjeća sigurno u njemu.

veliki kandidat za novog suputnika u spavanju je i drveni krevet Neoma. Ovaj krevet je dostupan u dužini od 210 cm ili do 220 cm. Dakle, ako je vaša visina oko dva metra, možete se bez problema ispružiti u ovom krevetu i noge vam neće viriti iz kreveta.
Jednostruki krevet Neoma 210 x 100 cm

Ono što vas može dodatno razveseliti su kreveti Lucy dimenzija 210 x 120 cm ili isti model dimenzija 220 x 100 cm. Ako su vam kreveti standardne širine 80-90 cm neudobni, ovi kreveti su prikladno rješenje. Naravno, ove krevete nudimo i klasične širine 90 cm.

Krevet Lucy je idealan krevet za više osobe jer je dimenzija 210 x 120 cm i garnatira ugodan i miran san
Jednostruki krevet Lucy 210 x 120 cm

Kao što vidite, nabaviti krevete nestandardnih dimenzija uopće nije problem, čak možete birati po svom ukusu. Produžene krevete i krevete veće širine cijenit će i oni koji vole udobnost, vole se “ispružiti” u krevetu i trebaju više prostora.

Kako ste na tome Vi? Kakve krevete preferirate? Ako Vam se članak svidio, ne zaboravite ga podijeliti. 🙂

Također preporučamo kupnju nekih dodataka koji Vam mogu biti korisni.

  • Noćni ormarići. Noćni ormarić s policom ili ladicom pristaje uz svaki krevet ili kauč, pružajući prostor za pohranu vaših omiljenih dodataka.
  • Svjetiljka. Omogućuje stvaranje intimne atmosfere. Ako čitate knjigu prije spavanja ili gledate omiljenu seriju na TV-u, noćna lampa je vrlo korisna.
  • Komoda. Svaki dodatni prostor za pohranu je plus.
  • Deke i prekrivači za vaš krevet.
  • Ormari. Idealna pomoć za slaganje odjeće i modnih dodataka
  • Madrac. Najvažniji dio kreveta.
  • Podnica. Osim madraca također bitan dio kreveta za ugodan i miran san.

Sviđa li vam se ovaj članak? Podijelite sa svojim prijateljima 🙂

Páči sa vám tento článok? Podeľte sa oň s priateľmi :)

Komentáre

komentárov

You may also like