Home Inspiracije za spavaću sobu TRENDOVI ZA 2023. – NAMJEŠTAJ ZA SPAVAĆU SOBU

TRENDOVI ZA 2023. – NAMJEŠTAJ ZA SPAVAĆU SOBU

by blog.zondo.hr

Prilikom planiranja spavaće sobe važno je da cijeli prostor za spavanje bude dizajniran za opuštanje i energiju. Eko-stil, koji ima “opuštajući učinak”, bit će vrlo popularan. Cijeli interijer može biti dizajniran u tom duhu, ali u spavaćoj sobi 2023. to će biti posebno korisno. Pogledajmo što se isplati nabaviti kako bi vaša spavaća soba izgledala trendi i moderno.

Sadržaj:

1.1. Boje prirode

1.2 Sobne biljke

1.3. Zajamčeni wow efekt – spavaća soba s drvenim letvicama

1.4. Luksuzni dodaci

1.5. Dodatni komadi za odmor

1.1. Boje prirode

U interijeru ništa ne stimulira osjetila više od prave boje. Odabir boja bit će važan u 2023. godini. Prirodne verzije su dobrodošle. Sve nijanse neutralne zelene i smeđe nadopunjene su materijalima kao što su drvo, bambus i lan. Ugrađeni mint dodaci postaju ultramoderni. Ova je boja istodobno moderna i futuristička te je neraskidivo povezana s prirodom. Ako ste ljubitelj šarenih zidova, svakako preporučujemo da jedan od zidova prebojate u mint nijansu. Na prvi pogled može djelovati hladno, ali u prostoriju unosi optimizam.

1.2. Sobne biljke

Sobne biljke donose život i pozitivnu atmosferu u prostoriju. Prostoriju obogaćuju kisikom, osvježavaju i dodaju malo prirode, koja će biti vrlo tražena i sljedeće godine. Usredotočite se uglavnom na velike biljke, one će biti stvarno impresivne. Ipak, pažljivo ih birajte za spavaću sobu – nisu sve vrste prikladne za sobu u kojoj spava jedna osoba.

Vaša spavaća soba s ovim krevetom sijaće luksuzom i elegancijom. Krevetu pripadaju i dva madraca s oprugama i jedan gornji nadmadrac. Struktura kreveta je bijele boje debljine 16 mm. Višeetažna konstrukcija je visoka 65 cm.
Bračni krevet Boxspring 180 cm Galand (smeđo-siva) (s madracem i prostorom za odlaganje)

1.3. Zajamčeni wow efekt – spavaća soba s drvenim letvicama

Drvene lamele su aktualni trend u interijeru. Atraktivan dekorativni element, svojom pravilnošću kompozicije izaziva pozitivne osjećaje kod ljudi. Ne samo da stvara red, već i udobnost u cijelom prostoru. Oni mogu vizualno naglasiti zidove, stropove i odvojene prostorije. No, sve se češće pojavljuju na samom namještaju koji tako postaje glavni soliter cijele prostorije.

Produženi redovi lamela odlikuju se ne samo svojom estetskom funkcijom, već i brojnim praktičnim prednostima. U stanju su prigušiti zvukove, što doprinosi boljoj akustičnoj udobnosti u prostoru. Budući da između pojedinih letvica postoje razmaci, one djeluju prozračno i optički ne “gutaju” cijelu prostoriju.

Spavaća soba sa ormarom od letva izgledat će moderno i elegantno
Ormar za garderobu 250 cm Ladonna (hrast artisan + crna mat) (s ogledalom)

Zahvaljujući drvenom dizajnu, prirodni dojam privlači pogled na prvi pogled. Ovo je dvostruko istinito s veličinom ormara. U spavaćoj sobi, ormar je drugi najvažniji dio koji ne smije nedostajati. Letvičasti ormar zajedno s letvičastom komodom može se kombinirati i s bračnim krevetom u sličnom drvenom dekoru. No, krevet ne smije biti previše istaknut jer bi se dva potporna elementa “tukla” u jednoj prostoriji. Također možete odabrati jednostavan tapecirani krevet, ali sa suptilnom shemom boja. Ponekad je manje više.

Jednostavnan boxspring bračni krevet ugodne neutralne boje prikladan je za svaku spavaću sobu. Bračni kontinentalni krevet ima dva ležaja koji se mogu rasklopiti sa bočnim preklopom. Ispod madraca nalazi se veliki prostor za odlaganje stvari. Krevet stoji na niskim sivim plastičnim nogama. Uzglavlje je glatko bez šavova. Krevetu pripadaju i dva madraca s oprugama i jedan gornji nadmadrac. Struktura kreveta je bijele boje debljine 16 mm. Višeetažna konstrukcija je visoka 65 cm.
Bračni krevet Boxspring 180 cm Lemmy (beton) (s madracem i prostorom za odlaganje)

1.4. Luksuzni dodaci

Nijanse prirodnih materijala i boja poput zelene i smeđe paradoksalno se kombiniraju sa zlatnim elementima. No, zlatna boja, kao simbol obilja, ne čini se teškom u ovoj kombinaciji. Jastuci, tapete, lampe… ovdje možete iskoristiti čaroliju zlatnog odsjaja. Posegnete li za prepoznatljivim zlatnim lusterom, imat ćete unutarnji dragulj – pretvarajući ga u plemeniti prostor koji zrači pozitivnom energijom. No, zlatni akcent u svom domu možete stvoriti i uz pomoć stolnih lampi ili samostojećih lampi postavljenih na noćni ormarić.

Trendovi 2023. odnose se i na lampe. Ove godine eksperimentirajte s veličinom i proporcijama prostora. Cilj je optički prozračiti cijelu prostoriju sa željenom zemljanošću. Naravno, idealno je dovoljno prirodnog svjetla, ali to nije sasvim moguće u malim stanovima. Odvažno velike svjetiljke privlače pažnju na prvi pogled i stvaraju efekt dizajna. Dizajneri prvenstveno žele naglasiti oblik samih lampi. Njihov dizajn često podsjeća na umjetničko djelo i najveći je dragulj cijele prostorije.

Godina 2023 snažno odbija korištenje glomaznih zavjesa i zavjesa tamnih boja. Nepotrebno opterećuju prostoriju, što nije poželjno u eko stilu. Stoga birajte svijetle nijanse poput bijele, sive i bež.

Vaša spavaća soba s ovim krevetom sijaće luksuzom i elegancijom. emljani ton karamel smeđe u baršunastom finišu unijet će toplinu u vaš dom. Bračni krevet tipa boxsring ima dva ležaja koji se mogu preklopiti pomoću bočnog preklopa. Ispod madraca nalazi se veliki prostor za odlaganje stvari. Krevet stoji na niskim sivim plastičnim nogama. Uzglavlje je impresivno prošiveno. Krevetu pripadaju i dva madraca s oprugama i jedan gornji nadmadrac. Struktura kreveta je bijele boje debljine 16 mm. Višeetažna konstrukcija je visoka 65 cm.
Bračni krevet Boxspring 180 cm Driny (karamela) (s madracem i prostorom za odlaganje)

1.5. Dodatni komadi za odmor

Sve više i više udobnih sofa se dodaje u spavaću sobu. Fotelje, pa čak i sofe nadopunjeni su mekim jastucima koji jamče maksimalnu udobnost. Prostorija namijenjena spavanju postaje i prostorija za opuštanje i meditaciju. U ovaj kutak dodajte pomoćni stolić, idealno sa zlatnim naglaskom. Ugodnu atmosferu upotpunjuju svijeće, svijećnjaci i sobno bilje.

Udobna dizajnerska fotelja za trenutke udobnosti i opuštanja. Cijenit ćete navlake s patentnim zatvaračima koje se mogu skinuti. Dostupna u nekoliko varijanti boja.
Fotelja Salina (žuta)

Nabavite lijep tepih ili umjetno krzno na koje ćete staviti tabure ili vreće za sjedenje. Male spavaće sobe često mogu biti najudobniji i najprivlačniji prostori. Nabavite zanimljiv namještaj za spavaću sobu.

Savjet:

Razna istraživanja pokazuju da prirodni materijali poboljšavaju dubinu sna. Moderni namještaj za spavaće sobe trebao bi biti u bogatijim bojama 2023. godine. Moderna hrastova fasada u boji kaki spavaće sobe Elvina daje željeni prirodni učinak.

Preporučamo kupnju nekih dodataka koji bi vam mogli biti korisni.

Komoda – Svaki dodatni prostor za pohranu je plus.
Vitrina – Prekrasna staklena vitrina uljepšava svaki dnevni boravak, pa i kuhinju.
Tepih – dodaje toplinu svakoj prostoriji u vašem domu.


Svidio vam se naš članak? Podijelite ga sa svojim prijateljima! 🙂

Páči sa vám tento článok? Podeľte sa oň s priateľmi :)

Komentáre

komentárov

You may also like