Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Metalni stolići za kavu

Metalni stolić za kavu je praktičan, lakši i istovremeno jednostavan. No, nije dosadan i maštovito iskombiniran s ostalim namještajem postaje originalan komad namještaja. Unosi moderan štih u dnevni boravak i savršeno se uklapa posebno u industrijski stil dnevnog boravka. Metal je otporan na štetočine, lako se kombinira s drugim materijalima i vrlo je stabilan. Metalni namještaj također je jednostavan za skladištenje i rukovanje. Velika prednost je što je održavanje metalnog namještaja vrlo jednostavno i praktično.   Čitajte više.

Kada kupujete stolić za kavu, mislite o tome da će on biti dio dnevnog boravka koji već ima svoj stil. Zato razmislite hoće li se stolić uklopiti u dnevni boravak i slaže li se uz kauč. Ako mislite da je soba dosadna, slobodno odaberite stolić koji će joj dati život. No, ako već imate neki osebujni element u dnevnom boravku, kao što je kauč, ali je prepun boja, pokušajte stolić uskladiti s namještajem. 

Najpraktičniji stolić je kvadratni stolić koji savršeno pristaje uz sofu. Ovalni stolići su dizajnerski zanimljiviji, ali prostorno malo zahtjevniji. Također je važno ima li stolić prostor za odlaganje časopisa, knjiga, daljinskog upravljača za TV itd. Ukoliko Vam je potreban dodatni prostor za odlaganje, preporučamo stoliće s donjom policom. 

Ako Vam metalni stolić ostavlja hladan dojam, možete odabrati kombinaciju sa staklom, takav stolić će cijelom interijeru dati dojam elegancije i luksuza. Ipak, imajte na umu da je staklena ploča zahtjevnija za održavanje. 

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.