PET SAVJETA ZA MODERNO PREDSOBLJE: OD SLIKA DO TEPIHA

Predsoblje je prva prostorija u koju kročite kada dođete kući. Na isti način, hodnik je prostorija koju će kao prvu vidjeti vaši gosti kada uđu u vaš dom. Stoga je važno da osim funkcionalnosti bude i lijepo, zanimljivo i da se ovdje osjećate dobro. Trebao bi oblikovati zamišljeni ulaz u vaš dom. Donosimo Vam nekoliko savjeta koji će Vam pomoći da dočarate moderno i originalno mjesto.

Sadržaj:

1.1. Napravite galeriju slika

1.2. Polijepite predsoblje naljepnicama

1.3. Opremite predsoblje policama

1.4. Praktično i moderno

1.5. Vješalica je neizostavan dio svakog predsoblja

1.1. Napravite galeriju slika

Imate li u predsoblju zidove koji zjape od praznine? Nekoliko slika ili uokvirenih slika ili fotografija obješenih na zid stvorit će efektan i zanimljiv ukras. Možete kombinirati nekoliko stilova ili odabrati ujednačen dizajn. Isprobajte različite varijante njihovog postavljanja.

1.2. Polijepite predsoblje naljepnicama

Ponekad je zaista dovoljan mali detalj da obnovite cijelu svoju sobu. U ovu kategoriju spadaju i zidne naljepnice koje su jeftino, jednostavno i brzo rješenje za uređenje hodnika. Danas možete nabaviti naljepnice u raznim varijantama, materijalima, veličinama i bojama, kako ravne tako i 3D – samo trebate odabrati.

1.3. Opremite predsoblje policama

Knjige se uklapaju u svaku prostoriju i nikada ne izlaze iz mode. Stoga kupite ili napravite elegantnu policu za knjige i postavite je u hodnik. Kada poželite promjenu, knjige lako zamijenite za svijeće, okvire za fotografije i vaze. A ako imate više prostora, policu možete zamijeniti velikim regalom za knjige.

Regal Pretty




1.4. Praktično i moderno

Budući da je predsoblje mjesto gdje se obuvamo, klasični tepisi ovdje nisu baš prikladni. Šareni tepih će unijeti svježinu u dosadno predsoblje, ako ne želite da privlači pozornost, odaberite diskretniji. Ako imate jednostavan jednobojni pod, možete isprobati i eksperiment – kombinirajte nekoliko različitih gazišta. Vrlo je prikladan barem mali uzorak, na kojem eventualna kontaminacija neće biti toliko vidljiva.

Tepih Fetyl 1 (šareno)




1.5. Vješalica je neizostavan dio svakog predsoblja

Vješalice u predsoblju su obavezne, ne samo za kapute, već i za sitnice poput torbi i kišobrana. Svakako ćete ih cijeniti zbog svojih ključeva koji će uvijek biti na svom mjestu. Međutim, vješalice mogu izgledati stilski i istovremeno djelovati kao ukras. Uz malo inspiracije sigurno ih možete napraviti i sami. Primjerice, vrlo su praktični pretinac za ključeve ili rokovnik s pretincem za pisma i poveznicom.

Vješalica Tena




Također preporučamo kupnju nekih dodataka koji Vam mogu biti korisni.

  • Ormarić za obuću. Komad namještaja bez kojeg se ne može zamisliti predsoblje.
  • Vješalica. Praktičan pomoćnik za vješanje odeće i kaputa.
  • Setovi. Ukoliko imate prostor opremite cijelo svoje predsoblje komadima namještaja iz iste serije.
  • Komoda  .Svaki dodatni prostor za pohranu je plus.
  • Ormari   .Idealna pomoć za slaganje odjeće i modnih dodataka
  • Tepih  . Daje toplinu vašem domu ili stanu
  • Police. Praktičan dodatak za pohranu stvari
  • Regali. Ukoliko imate u predsoblju dovoljno prostora a nemate gdje sa stvarima, dobra ideja je regal koji će se uklopiti u interijer vašeg predsoblja.
  • Ormarići. Mali pomoćni ormarići su uvek dobri pomoćnici za pohranu stvari.
  • Ogledalo. Ne smije nedostajati ni u jednom predosblju.

Sviđa li vam se ovaj članak? Podijelite sa svojim prijateljima 😊

Páči sa vám tento článok? Podeľte sa oň s priateľmi :)

Komentáre

komentárov

Related posts

KAKO IZRADITI KLIZNA VRATA ZA ORMAR

KAKO ODABRATI PRAVU KOMODU ZA SVOJ DOM

KAKO PRAKTIČNO I MODERNO OPREMITI PREDSOBLJE