3 SAVJETA ZA UGODNO SJEDENJE U DNEVNOM BORAVKU

Kauč svakako pripada u dnevni boravak, to je jasno. No, ostali komadi namještaja koji će se jasno uklopiti u dnevni boravak također će Vam pružiti udobno sjedenje. Za one koji imaju malu dnevnu sobu čak ni kauč ili trosjed uopće nisu nužni i mogu se zamijeniti.

Dnevni boravak Balder 1

Sadržaj:

1.1. Vreće za sjedenje

1.2. Tabure

1.3. Fotelja

1.1. Vreće za sjedenje

Vreća za sjedenje je idealan dodatak dnevnom boravku, dječjoj sobi, uredu i spavaćoj sobi. Ne može se dogoditi da Vam bude neudobno jer vam se savršeno prilagođava. Dostupni su razni modeli koji se mogu koristiti za sjedenje, ležanje i odmaranje. Zahvaljujući velikom izboru boja i materijala tkanina za presvlake, one se mogu uklopiti u Vaš životni prostor. Neke tkanine su izdržljivije i pogodnije za vanjsku upotrebu. U ovom slučaju vreća za sjedenje može Vam praviti društvo na terasi, vrtu ili u ljetnom kinu.

Vreća za sjedenje Gelato

1.2. Tabure za dnevni boravak

Mali, ali praktičan komad namještaja ne smije nedostajati u vašem dnevnom boravku iz nekoliko razloga. Tabure nije najudobnije za dugo sjedenje, ali je odličan ako vam povremeno treba dodatno mjesto za sjedenje. Dostupni su i modeli kauča koji uključuju tabure skriven u bočnu potporu. Naravno, postoje i opcije kada možete naručiti tabure iz istog modela kao i sofa ili fotelja. Više nego za sjedenje, ovaj praktični namještaj služi kao oslonac za noge. Tako da se možete savršeno udobno smjestiti. Povremeno će tabure poslužiti i kao pomoćni stolić. Neki od njih imaju i spremište. Još jedna prednost je što se može lako transportirati, a kada nije potreban u dnevnoj sobi, može se premjestiti u hodnik, spavaću ili bilo koju drugu prostoriju.

Tabure Lauricea

1.3. Fotelja za dnevni boravak

Fotelje kao dio garniture za sjedenje dosta su česte. Zasebna fotelja u kutu sobe je i drugo mjesto za sjedenje, ali i neka vrsta utočišta. Možete provoditi vrijeme zajedno, ali se držite podalje od centra zbivanja. Udobna fotelja i lampa uz nju idealni su suputnici prilikom čitanja, rješavanja križaljki ili odmora. U isto vrijeme, fotelja ne mora savršeno odgovarati drugom namještaju i dodacima. Umjesto da se stapa s okolinom, može biti jedinstven kontrast. Nemojte se bojati uzoraka i boja i stvorite svoju zonu za opuštanje u kutu dnevne sobe. Ovakav tip fotelje vjerojatno nikada neće izaći iz mode, stoga se valja kladiti na kvalitetu. Uz fotelju možete nabaviti i tabure.

Fotelja Bander

Osim sofe, imate li još neku komad namještaja za sjedenje u dnevnoj sobi? Je li to tabure, fotelja ili vreća za sjedenje?

Također preporučamo kupnju nekih dodataka koji Vam mogu biti korisni.

  • Jastuci   za vaš kauč. Funkcionalan i dizajnerski dodatak koji će Vas oduševiti na prvi pogled i stvoriti ugodnu atmosferu u svakoj sobi.
  • Svjetiljka  . Omogućuje stvaranje intimne atmosfere. Ako čitate knjigu prije spavanja ili gledate omiljenu seriju na TV-u, noćna lampa je vrlo korisna.
  • Komoda  . Svaki dodatni prostor za pohranu je plus.
  • Deke  i prekrivači za vaš kauč.
  • Ormari  . Idealna pomoć za slaganje odjeće i modnih dodataka
  • Komoda  . Svaki dodatni prostor za pohranu je plus.
  • Stolić za kavu . Bez stolića za kavu ne možemo niti zamisliti dnevni boravak.
  • TV stolić . Za ugodno gledanje televizije sa vašeg sofa odaberite savršen TV stolić.

Sviđa li vam se ovaj članak? Podijelite sa svojim prijateljima 🙂

Páči sa vám tento článok? Podeľte sa oň s priateľmi :)

Komentáre

komentárov

Related posts

KAKO IZABRATI PRAVI KAUČ?

Kako iskoristiti prirodni kamen u interijeru

TRENDOVI ZA 2023. – NAMJEŠTAJ ZA DNEVNI BORAVAK