BOXSPRING KREVET: LUKSUZ KAO U HOTELU SVAKE NOĆI!

Nedvno se i na hrvatskom se tržištu počeo širiti novitet pod nazivom Boxspring. To su američki kreveti koji su  stekli popularnost u cijelom svijetu.

Bračni Boxspring krvet 160 x 200 cm s podnicom i madrace i prostorom za odlaganje

Ovakvu vrstu kreveta pronaći ćete gotovo u svim hotelima s 4 ili 5 zvjezdica, jer svaki dobar hotelski menadžer zna da je osiguravanje udobnosti za svoje goste najbitnija stvar. I kako to najbolje postići? To je zahvaljujući ugodnom prvoklasnom snu koji će razmaziti i oduševiti svakog.

Bračni krevet Boxspring Galasa 180 x 200 cm.

Sadržaj:

1.1. Zašto se ne prepustiti svaki dan takvom luksuzu?

1.2. Boxspring vs. springbox

1.1. Zašto se ne prepustiti svaki dan takvom luksuzu?

Spavajte kao u hotelu s Boxspriing krevetom. Imati ga u svojoj spavaćoj sobi, ne znači opremiti  svoj dom samo stilski, već i praktično. Sadrži dva velika madraca s podnicom postavljenom na povišeno skladišno mjesto i masivan prednji dio. Na taj način kombinira moderni stil prikladan za kuću ili stan zajedno sa svrsishodnošću velikog prostora za spremanja Vaših stvari. Stoga je to ugodno rješenje namještaja u Vašoj spavaćoj sobi, zahvaljujući kojem ćete dobiti sve prednosti kupnjom samo jednog kreveta.

Bračni krevet Boxspring Abbie 200 x 140 cm

1.2. Boxspring vs. springbox

Sam naziv je izveden iz svog specifičnog dijela, tzv. springbox, koji se sastoji od postolja kreveta sa opružnim sustavom, uzglavlja kreveta i nogu kreveta. Ova dobro osmišljena konstrukcija osigurava udobnost zahvaljujući ispravnom spajanju različitih slojeva i velikoj visini. Standardne dimenzije kreveta su 180 x 200 cm. Ponuda uključuje veliku varijaciju boja, robnih marki i raznih ugodnih materijala, koji su kombinirani s savršeno razrađenim detaljima. Na ovaj način možete se okružiti originalnim dizajnom točno prema svom ukusu.

Bračni krevet Boxspring Larra 200 x 180 cm

Da biste preživjeli u ovom brzom i stresnom svijetu, potrebno je prepustiti se luksuzu. Kontinentalni krevet, kako ga često nazivaju, pobrinut će se za Vaš kvalitetan san te se možete elegantno i udobno preseliti u mirnu i skladnu zemlju svojih snova.

Bračni krevet Caserta 200 x 180 cm

Također preporučamo kupnju nekih dodataka koji Vam mogu biti korisni.

  • Noćni ormarići. Noćni ormarić s policom ili ladicom pristaje uz svaki krevet ili kauč, pružajući prostor za pohranu vaših omiljenih dodataka.
  • Svjetiljka . Omogućuje stvaranje intimne atmosfere. Ako čitate knjigu prije spavanja ili gledate omiljenu seriju na TV-u, noćna lampa je vrlo korisna.
  • Komoda . Svaki dodatni prostor za pohranu je plus.
  • Deke i prekrivači za vaš krevet.
  • Ormari . Idealna pomoć za slaganje odjeće i modnih dodataka

Sviđa vam se ovaj članak? Podijelite ga s prijateljima 🙂

Komentáre

komentárov

Related posts

KAKO IZRADITI KLIZNA VRATA ZA ORMAR

TRENDOVI ZA 2023. – NAMJEŠTAJ ZA SPAVAĆU SOBU

NOĆNI ORMARIĆ UKRAS SVAKE SPAVAĆE SOBE