Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Ormari za garderobu

Najprodavanije
1.
Ormar za garderobu Kenton 120 (bijela)
-25%
349,90 €
469 €
2.
Ormar za garderobu Asista AS 006 hrast sonoma
180,90 €
3.
Ormar za garderobu Got 70425 2D (bijela)
206,90 €
4.
Ormar za garderobu Got 70425 2D (hrast sonoma)
206,90 €
5.
Ormar za garderobu Got 70427 3D (bijela + visoki sjaj bijeli)
284,90 €
6.
Ormar za garderobu Hyllo (bijela + kathult + grafit + ogledalo)
-28%
687,90 €
959 €
7.
Ormar za garderobu s ogledalom  Elanor II (bijela)
-9%
336,90 €
369 €
8.
Ormar za garderobu Delana III (bijela)
349,90 €
9.
Ormar za garderobu s kliznim vratima Galiana VI (bijela)
499,90 €
10.
Ormar s ogledalom Mystira 120 (bijela)
347,90 €
Ostalo najprodavanije

Tko kod kuće nema barem jedan ormar za garderobu? Ormar za odlaganje odjeće i modnih dodataka najosnovniji je komad namještaja u svakom kućanstvu. Možda se njegov odabir čini neproblematičnim, ali pri kupnji morate obratiti pozornost ne samo na izgled, već i na oblik, dimenzije, broj i vrstu vrata te u koju prostoriju ga želite postaviti. Ako tražite prekrasne ormare s puno prostora za pohranu, niste mogli biti na boljem mjestu. Čitajte više.

Prilikom kupnje ormara prvo se uočava njegova kvalitetna izrada i njegova stabilnost. Najčešće su ovi ormari izrađeni od punog i kvalitetnog drva ili jeftinije iverice. Obratite pažnju na kvalitetu okova, šarki i ručki, koje se brzo troše ako su niže kvalitete. Neke vrste ormara mogu se pričvrstiti i na zid.

Također, pogledajte unutrašnjost ormara. Najčešći su ormari s policama ili ormari sa šipkom za vješanje. No, u ponudi su i ormari s otvorenim policama, ladicama ili dodacima poput vješalica za kravate. Najbolji izbor je kombinacija polica, vješalice i ladica za donje rublje.

Još jedan važan parametar pri kupnji su dimenzije ormara. Klasični ormar ne smije biti dublji od 70 cm. Složene majice trebaju dubinu od samo 45 cm, a kaput koji visi cca 50 cm. Visina ormara ovisi o vašoj odluci. Ipak, imajte na umu da će Vam za visok ormar s produžetkom trebati stolac ili stepenice. Širina ormara određena je slobodnim prostorom u prostoriji koji želite koristiti u tu svrhu.

Na kraju, ali ne manje važno, odaberite ormar prema njegovom dizajnu. Istina je da svaka soba treba imati različitu vrstu ormara. Ormari za dječju sobu ne smiju imati ogledalo, već puna jedna ili dvoja vrata i ne smiju biti nepotrebno visoki. Dječji ormari mogu imati vrata u boji, a njihov dizajn možete prilagoditi radnom stolu i krevetu. Ormari za spavaće sobe mogu biti dvokrilni, trokrilni ili čak kutni, jer se u njima sprema odjeća za najmanje dvije osobe. Ormari u spavaćoj sobi mogu imati i klizna vrata, zahvaljujući kojima se štedi prostor u sobi. Unutrašnjost ormara treba podijeliti. Ormare za predsoblje birajte u dimenzijama koliko prostor dopušta, lako mogu biti do četvero vrata. Za ormare u predsoblju preporučljivo je imati zrcalna vrata, a mogu biti i klizna, posebno u uskim hodnicima. Ovi ormari trebaju biti što veći, jer u njih ne stavljamo samo kapute i jakne, već i kofere, cipele, ručnike, deke i ostale potrepštine iz cijelog kućanstva.

Neobična vrsta ormara su tekstilni ormari za garderobu. Takav ormar štiti vašu odjeću od prašine, a zatvara se klasičnim ili čičak zatvaračem.

Neki ormari imaju i dodatnu LED rasvjetu iznutra i izvana koja će Vam omogućiti lakše snalaženje u ormaru. Prozirne kutije ili organizatori ormara također će pomoći da imate veću preglednost.

Drvene ormare tretiramo posebnim sredstvom za drvo, za ostale materijale dovoljna je vlažna krpa. Staklena vrata i vrata sa ogledalom čistimo toplom vodom u koju možemo dodati kap acta.

Ako imate ograničen budžet i primarno tražite jeftine ormare, kod nas ćete pronaći široku ponudu pristupačnih modela s izvrsnom opremom. Također ne propustite sniženja i akcije. Ako vam ne smeta malo korišten, raspakiran ali potpuno funkcionalan ormar za garderobu, ne propustite bazar.

Moglo bi Vas još zanimati:

Ormari: Odaberite onaj pravi i sve će imati svoje mjesto

Kako učinkovito organizirati ormar za garderobu

Komoda vs.ormar - Što više koristite?

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.