Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Srednje tvrdi t3/t4 madraci 180x200 cm

Svatko od nas ima svoje zahtjeve za madrac, odgovara mu različita tvrdoća, fleksibilnost ili cjelokupni sastav. Stoga, ako se odlučite kupiti 2 madraca za svoj bračni krevet, pripazite da visina kupljenih madraca bude jednaka. Razlika u visini treba biti maksimalno 1 cm. Ipak, postoje parovi koji preferiraju zajednički madrac. Ako se s partnerom ne možete dogovoriti oko mekog ili tvrdog madraca, kompromis su srednje tvrde varijante. Čitajte više.

Općenito, mekši madraci su prikladni za lakše osobe, a tvrdi madraci za teže osobe. No, također je potrebno uzeti u obzir i omiljeni položaj spavanja:

  1. spavanje na boku - odaberite mekši madrac za osobe s manjom težinom, a srednje tvrdi za teže osobe. Tvrđi madrac je potpuno neprikladan za spavanje na boku, osim za osobe koje imaju veću tjelesnu težinu.
  2. spavanje na leđima - tvrd madrac, jer pomaže u održavanju prirodne zakrivljenosti kralježnice i bolje raspoređuje težinu cijelog tijela, čime se pomiču točke pritiska.
  3. spavanje na trbuhu – mekan i srednje tvrd madrac. Ovaj položaj općenito nije baš zdrav, ali uz madrac s pravilno postavljenim zonama pritiska u koljenima, kukovima i ramenima koje pružaju dovoljnu potporu, ne morate brinuti o riziku od bolova u leđima.
  4. često mijenjanje položaja - srednje tvrd madrac pružit će dovoljnu potporu, kako god odlučili spavati.

Srednje tvrdi T3/T4 picture 0

Još uvijek niste sigurni je li srednje tvrd madrac pravi izbor za vas? Pogledajmo i njegove druge specifičnosti. Idealan je za osobe težine između 70 i 100 kg. Zbog veće potpore kralježnice koju nude meki madraci, trebali biste posegnuti za njima čak i ako imate sjedeći posao ili se ne krećete dovoljno.

Od srednje tvrdih madraca dimenzija 180x200 u našoj ponudi možete pronaći: pjenaste, opružne, džepićaste, medicinske, ortopedske i gornje madrace (toppere).

Moglo bi Vas zanimati:

Trendovi za 2023. - Namještaj za spavaću sobu

Antidekubitalni madraci - što ih čini posebnim i kome se preporučuju

Kako očistiti madrac da izgleda kao nov?

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.