Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Madraci s oprugama 80x200 cm

Madrac s oprugama dimenzija 80x200 idealan je za jednostruke krevete ali i za bračne krevete. Masivan opružni madrac dimenzija 160x200 ili 180x200 ne preporučuje se za bračni krevet. Razlog je jednostavan – partneri osjećaju svaki pokret onog drugog zahvaljujući sustavu opruga skrivenom u madracu. Sabijanjem jedne opruge deformirate okolne opruge. Čitajte više.

Zahvaljujući nevjerojatnoj prozračnosti, idealno su rješenje za vikendice ili druga povremena mjesta za spavanje, npr. u uredu. Tamo gdje je slaba cirkulacija zraka i visoka vlažnost, ova vrsta madraca je neizostavna. U slabo ventiliranim pjenastim madracima s vremenom se nakuplja vlaga te se tako razvijaju plijesni i razni drugi mikroorganizmi. Jezgru opružnog madraca uglavnom čine samo tanke opruge. Većinu prostora tako čini zrak. Tako je do 60% manje prostora za grinje, bakterije i plijesni u madracima s oprugama. S tim je usko povezana njihova dugovječnost.S oprugama picture 0

Još jedna velika prednost ovih madraca je njihova cijena. Međutim, to što koštaju manje ne znači da su manje kvalitetni.

Obično su srednje tvrdi ili tvrdi, što ne odgovara svima. Nisu prikladni za starije osobe i osobe s ortopedskim problemima. Međutim, zahvaljujući oprugama, oni mogu zadržati svoj oblik nekoliko godina. Zahvaljujući čemu zaslužuju titulu najizdržljivijih madraca.

Moglo bi Vas zanimati:

Pjenasti ili opružni madrac? Koji je bolji?

Loš madrac utiče loše na vaše fizičko i psihičko zdravlje. Rješite ga se

Kako očistiti madrac da izgleda kao nov?

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.