Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Madraci s džepičastom jezgrom 90x200 cm

Tražite madrac za jednostruki krevet dimenzija 90x200cm? Džepićasti madrac smatramo ortopedskim, jer brine o pravilnom položaju kralježnice, što je izuzetno važno za ljudsko zdravlje. Imaju izuzetno dug životni vijek. Upotrebom gube vrlo malo od svoje korisnosti. Ako dosljedno brinete o gornjim dijelovima madraca, opružna jezgra vas sigurno neće razočarati. Kako se pravilno čisti madrac možete pročitati ovdje: Kako očistiti madrac da izgleda kao nov? Čitajte više.

Koja je razlika između madraca s oprugama i džepičastog madraca? Klasični madrac s oprugama najviše se savija na mjestu najvećeg pritiska, što utječe i na dijelove tijela kojima bi trebao puno manji oslonac. To pak dovodi do prevelikog pritiska na pojedine dijelove tijela, a time i do smanjenja prokrvljenosti kože i potkožja. Mozak će zapovijedati tijelu da promijeni položaj, što remeti kvalitetu sna i dovodi do većeg umora nakon buđenja. Džepićasti madraci pružaju odgovarajuću potporu različitim dijelovima tijela. Više se savijaju u težim dijelovima tijela nego u lakšim. To je zato što svaka opruga funkcionira neovisno od drugih.S džepičastom jezgrom picture 0

Što je veći broj opruga, to je madrac bolji. Veći broj opruga jednak je većoj točkastoj elastičnosti – odnosno sposobnosti madraca da se prilagodi nepravilnostima tijela. Preporučujemo da se pridržavate broja opruga po m².

Dimenzija 90x200 često se bira za dječje krevete. Tvrdoća madraca za dijete treba biti T3-T4 kako bi pružio optimalnu potporu djetetovom tijelu i osigurao idealan razvoj kralježnice. Kod mekanih madraca postoji opasnost od deformiteta rasta i skolioze kralježnice. Za klasične jednostruke krevete možete slobodno odabrati i mekše varijante a to već ovisi i od preferencija pojedinca.

Moglo bi Vas zanimati:

Želite li novi krevet? Idealna širina je 100 cm

Anitdekubitalni madraci - što ih čini posebnim i kome se preporučuju?

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.