Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Tapecirani kreveti 140x200 cm

Tapecirane krevete karakterizira mekše, masivnije uzglavlje, koje će vam pružiti zaštitu i osjećaj sigurnosti. Ako razmišljate o veličini 140x200, on se može koristiti kao udoban jednostruki krevet ili kao mali bračni krevet. U slučaju partnerskog kreveta treba uzeti u obzir da on neće pružiti toliki komfor i prostor kao dimenzije 160x200 ili 180x200. U slučaju kreveta za jednu osobu, to je zaista kraljevski krevet. Također se može koristiti u studentskoj sobi ili kao udoban krevet u gostinjskoj sobi. Čitajte više.

Tapecirani krevet izgleda luksuzno. Automatski prvi upada u oči u prostoriji, a visoko tapecirano uzglavlje daje cijeloj spavaćoj sobi luksuzan štih. U kombinaciji s pravim madracem svaku ćete noć zaspati kao u oblaku. Zahvaljujući prostoru za pohranu, više nećete morati brinuti gdje ćete staviti trenutno nepotrebne jastuke, deke, poplune, odjeću, obuću i druge stvari.Tapecirani picture 0

Jedan od rijetkih nedostataka tapeciranih kreveta je taj što se, za razliku od drvenih ili metalnih, na presvlakama taloži prašina. Presvlake također privlače dlake četveronožnih ljubimaca. Treba ih usisati, ali to nije ništa što bi vas dodatno odgodilo tijekom rutinskog čišćenja. Prednosti tapeciranog kreveta definitivno su veće od nedostataka. Možete birati između više varijanti boja, tako da ćete krevet lako prilagoditi postojećem namještaju spavaće sobe. Ili, naprotiv, odaberite prekrasnu upadljivu boju kreveta, kojoj dodajte ormare, komode i noćne ormariće u nježnom dizajnu.

Moglo bi Vas zanimati:

Kako održavati tapeciran krevet

Spavaća soba po feng shui-u za miran san

Noćni ormarić ukras svake spavaće sobe

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.