Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Kreveti s prostorom za odlaganje 90x200 cm

Krevet obično zauzima prostor umjesto da ga štedi. Međutim, dovoljno je razmisliti i odabrati vrstu koja, naprotiv, može pomoći u uštedi prostora. Krevet s prostorom za odlaganje je jednostavan i elegantan način da uštedite prostor u stanu. Prostor ispod kreveta možete koristiti ne samo za posteljinu, deke i jastuke, već i za sezonske stvari. Ova vrsta kreveta savršeno spaja svoju opuštajuću i praktičnu funkciju. Čitajte više.

Često se događa, uglavnom u dječjim i studentskim sobama, da nema dovoljno mjesta. I tako počinje bitka sa svakim kvadratnim centimetrom. Gdje nije dovoljan ormar, komoda ili regal, svakako će pomoći krevet s prostorom za odlaganje.S prostorom za odlaganje picture 0

Kod nas možete birati između raznih vrsta, materijala, boja i dizajna. U dječjim sobama uglavnom se koriste jednostruki kreveti dimenzija 90x200 cm. Možete birati iz kategorije kreveta na kat ili veselih dječjih kreveta. Obično su drveni - laminat, no u ponudi imamo i kvalitetniju varijantu od punog drva. Prostor za odlaganje nećete cijeniti samo vi, već i vaša djeca koja ga mogu koristiti za, primjerice, odlaganje igračaka.

Jedna od popularnih vrsta otvaranja skladišnog prostora su ladice. Prilikom odabira usredotočite se na dubinu kao i na broj ladica. Provjerite imate li dovoljno prostora za otvaranje ladice. U nekim modelima naići ćete na preklopne podnice ili otvor s prednje strane. To je tipično uglavnom za tapecirane krevete i kauče.

Jedina mana ovih kreveta je nakupljanje prašine i teže održavanje. Stoga je idealno rješenje kupiti krevet kod kojeg prostor za odlaganje ne seže do poda te se samim time prozračuje “sam”. To ne samo da osigurava dobru ventilaciju madraca, već također osigurava da pohranjeni predmeti ne postanu ustajali i da su svježi.

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.