Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Bračni kreveti s prostorom za odlaganje

Najprodavanije
2.
Bračni krevet 160 cm Hyllo
Bračni krevet 160 cm Hyllo
Na eksternom skladištu
-29%
427,90 €
599 €
4.
Bračni krevet 180 cm Kelpea (s podnicom) (smaragdna)
778,90 €
5.
Bračni krevet140 cm Myriam (bijela) (bez madraca i podnice)
206,90 €
8.
Kontinentalni krevet 160 cm Rondel (fresh 01)
839,90 €
9.
Kontinentalni krevet 180 cm Amarydia (fresh 01)
826,90 €
10.
Bračni krevet  160 cm Lizoo (bež) (s podnicom)
684,90 €
Ostalo najprodavanije

Bračni kreveti s prostorom za odlaganje osim udobnog sna pružaju Vam i praktične prostore za pohranu. A toga nikad dosta. Ukoliko vam ormari, komode i ormarići za obuću više nisu dovoljni, preporučujemo ovaj tip kreveta. I štoviše, više nećete morati usisavati ispod kreveta. Oni bez prostora za pohranu obično su na nogama. Iako djeluju prozračnije, ispod njih se nakuplja prašina.  Čitajte više.

Ne brinite, ne morate žrtvovati izgrađen stil zbog njihove praktičnosti. Tapecirani kreveti i boxspring kreveti s prostorom za pohranu funkcionalni su i elegantni u isto vrijeme. Za njih je tipično uzdužno otvaranje - prostor za odlaganje nastaje rasklapanjem cijelih podnica s madracem. Sve što trebate učiniti je zgrabiti dodatnu ušicu i povući cijelu podnicu prema gore. Ovaj sustav stvara dva odvojena prostora. Bračni kreveti, koji imaju jednu zajedničku podnicu, rasklapaju se s prednje strane od nogu. Uhvatite remen i jednim pokretom podignete cijelu podnicu. Skladišni prostor može biti jedna cjelina, ali je najčešće podijeljen pregradom na dva ili više dijelova. 

Omiljeni drveni kreveti obično skrivaju praktične ladice ispod podnica i madraca. Ispod svakog kreveta može biti jedna velika ili više manjih ladica. Sustav na izvlačenje može biti klasičan ili s kotačićima. U ovom slučaju potrebno je misliti i na prostor oko kreveta kako bi se ladice mogle potpuno izvući. Stoga treba uzeti u obzir veličinu i mjesto noćnog ormarića te visinu hrpe tepiha

Bilo da odaberete veličinu 140x200 cm, 160x200 cm ili 180x200 cm, ne zaboravite da stvari koje se nalaze ispod kreveta i madraca moraju biti ventilirane. Stoga nemojte puniti sezonsku odjeću, obuću, deke do samog vrha. 

Svaka žena svakako treba veliko mjesto za pohranu torbica ili sezonske odjeće. A ako imate mali stan i borite se s nedostatkom prostora, bračni kreveti s prostorom za odlaganje su idealno rješenje za Vas. To je jednostavan i elegantan način da uštedite prostor u stanu.

Moglo bi Vas još zanimati:

Kreveti s prostorom za odlaganje - 4 vrsta otvaranja prostora za odlaganje

Kako održavati tapecirani krevet

Uljepšajte svoju staru spavaću sobu novim namještajem

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.