Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Masivni kreveti 90x200 cm

Ako tražite krevet dimenzija 90x200 cm i u nedoumici ste da li kupiti krevet od punog drva - posavjetovat ćemo Vas. Namještaj od punog drva ima svoj karakterističan miris. Njegova je površina prekrivena originalnim drvenim uzorkom. Čvrst je, stabilan, izdržljiv, a prije svega neškodljiv za zdravlje. Čitajte više.

Masivni jednostruki krevet unijet će kvalitetu u dom. Zahvaljujući njemu, interijer je klasično uređen, a opet moderan i trendi. Već pri ulasku u prostoriju zavladat će vas ugodna atmosfera. Ukoliko trebate jednostruki krevet za dječju ili radnu sobu, stvorit će dojam udobnosti i topline.Masivni picture 0Kreveti od masiva su skuplji ali samim tim i znatno kvalitetniji. Izdržljivi su i dizajnirani da traju mnogo godina. Otporni su na habanje, a također zahtijevaju minimalno održavanje. Za njihovu proizvodnju koriste se razna drva. Razlike su u strukturi drva, tvrdoći i starosti. Tvrdoća drva jamči apsolutnu stabilnost, tako da krevet ne škripi. Najčešće korišteno drvo u našim krajevima je bukva, hrast, bor i orah.

Zajamčeno ćete uživati ​​u ljepoti i mirisu kreveta od punog drva dugi niz godina. Ovisno o tome gdje trebate postaviti krevet 90x200 cm, možete birati između različitih kategorija: dječji, na kat, na razvlačenje ili tipovi s prostorom za pohranu.

Moglo bi Vas zanimati:

Kako održavati namještaj od punog drva

5 savjeta kako treba da izgleda studentska soba

Krevet za dječju sobu: kako odabrati onaj pravi dječji krevet

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.