Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Jednostruki kreveti 90x200 cm

Najprodavanije
1.
Jednostruki krevet 90 cm Oscroft
Jednostruki krevet 90 cm Oscroft
Na eksternom skladištu
240,90 €
2.
Jednostruki krevet 90 cm Dulce 80262 bukva 22
245,90 €
3.
Jednostruki krevet 90 cm Sigil I
Jednostruki krevet 90 cm Sigil I
Na eksternom skladištu
-28%
128,90 €
179 €
4.
Jednostruki krevet 90 cm Sigil II
Jednostruki krevet 90 cm Sigil II
Na eksternom skladištu
-28%
128,90 €
179 €
5.
Jednostruki krevet 90 cm Sigil III
Jednostruki krevet 90 cm Sigil III
Na eksternom skladištu
-28%
128,90 €
179 €
6.
Jednostruki krevet 90 cm Timlu (s podnicom)
141,90 €
7.
Jednostruki krevet 90 cm Rossa (s podnicom) (crna)
154,90 €
9.
Jednostruki krevet 90x200 cm- Kondela
Jednostruki krevet 90x200 cm- Kondela
Na eksternom skladištu
232,90 €
10.
Krevet s prostorom za odlaganje Moli (bijela)
388,90 €
Ostalo najprodavanije

Bitan parametar pri odabiru kreveta je njegova veličina. Jednostruki kreveti dimenzija 90x200 cm posebno su pogodni za stariju djecu i studente. Međutim, možete dobiti i varijantu od 80x200 cm koja se preporučuje za manje prostorije. Međutim, što vam krevet nudi više prostora, to ćete udobnije spavati. Ako je soba prostrana, možete investirati i u model 140x200 cm. Investicija će vam se vratiti u obliku ugodnog i kvalitetnog sna. Čitajte više.

Materijal određuje svojstva kreveta. Masivan jednostruki krevet je čvrst i bit će dugi niz godina kao nov. Ali početna investicija je veća. Ipak, drvo je bezopasan materijal, što ćete posebno cijeniti ako kupujete krevetić za dijete. Jednostruki kreveti od laminata su pristupačni, ali ne traju dugo. Lako ih je održavati čistima i iznimno su udobni. Sve više i više ljudi traži mekane tapecirane jednostruke krevete, koje kod nas možete pronaći u raznim bojama i stilovima. Ali nisu baš prikladni za alergičare. Dobro je obratiti pozornost madrac – kod nekih kreveta je on sastavni dio kreveta, pa se ne može zamijeniti.Jednostruki picture 0

Male bebe obično spavaju u krevetu 60x120 cm. Postupno, kako rastu, potrebno je promijeniti krevet za veći. To se obično događa prije treće godine života. Ovdje je na svakome da razmisli da li više voli dječji krevet sa skraćenom dužinom ili će kupiti krevet dužine 200 cm. Skraćena duljina kreveta obično se koristi do 7-8 godina. Manja djeca se „izgube“ u većem prostoru i ne osjećaju se sigurno. Ukoliko se odlučite za klasičnu dužinu od 200 cm, u ponudi imamo razne vesele motive dječjih kreveta u koje će se vaša djeca zaljubiti. Obično su opremljeni barijerama i čvrstom strukturom kako bi im spavanje bilo sigurno.

Za povremeno spavanje prijatelja preporučljivo je odabrati model na kat ili na razvlačenje. Ipak, potrebno je misliti na to da ispred kreveta ima dovoljno prostora za razvlačenje pomoćnog ležaja. Iz tog razloga možda nisu prikladan izbor za svaku dječju sobu, pogotovo ne za preuske sobe. Isto vrijedi i za krevete s prostorom za odlaganje na izvlačenje.

Ne podcjenjujte visinu samog kreveta. Kada zbrojite visinu podnice i madraca kreveta, trebali biste doći do mjere između 50-70 cm. Viši krevet bolje provjetrava prostor ispod madraca, čime se eliminira stvaranje plijesni, a uz to vam je lakše ustati. Ne preporučuje se ležaj niži od 30 cm.

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.