Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Drveni kreveti na razvlačenje

Bilo da se radi o krevetu na razvlačenje u dječjoj sobi ili jednostavno želite štedjeti prostor, krevet na razvlačenje je praktično rješenje koje ćete svakako cijeniti. Bilo da je u pitanju krevet za goste ili svakodnevno spavanje. Čitajte više.

Ako razmišljate o drvenom krevetu na razvlačenje, koji zahtijeva manje održavanja u usporedbi s tapaciranim krevetima na razvlačenje, u našoj ponudi imamo različite dimenzije kako bi zadovoljili potrebe pojedinih korisnika. Najčešće dimenzije su 80x200, 90x200, 140x200 i 160x200. Krevet dimenzija 80x200 je idealan za djecu i osobe manje tjelesne građe. Krevet dimenzija 90x200 je najčešća dimenzija i pogodan je za jednu odraslu osobu. Kreveti dimenzija 140x200 i 160x200 pogodni su za dvoje odraslih koji trebaju veći prostor za spavanje.Drveni picture 0

U kategoriju drvenih kreveta na razvlačenje spadaju i tzv. sklopivi kreveti. Njihove prednosti su neosporne, zbog čega su sve traženiji. Dizajnirani su tako da kada se ne koriste, nisu vidljivi i ne zauzimaju dodatni prostor. Tijekom dana su ormar, a noću udoban krevet. Sklopive krevete je moguće složiti na način da izgledaju kao dio ormara.

S prostorom za odlaganje ili bez? Budući da nikada nema dovoljno prostora za odlaganje, lako ćete u njima moći spremiti posteljinu, jastuke i druge stvari koje ne moraju zauzimati prostor u ormaru ili komodi. Opcije bez prostora za odlaganje obično imaju nižu cijenu. Pogodni su za one koji trebaju jednostavan krevet koji se lako može razvući i složiti.

Drveni kreveti na razvlačenje posebno su popularni u dječjoj sobi. Najčešće su omiljeni u bijeloj izvedbi, ali u našoj ponudi možete pronaći i prirodne drvene dekore, kao i različite boje.

Povećajte udobnost i praktičnost kreveta odabirom pravog madraca. On je važan za osiguranje udobnog i zdravog sna. OVDJE ćemo vam pomoći u odabiru i boljem snalaženju.

Moglo bi Vas zanimati:

Kvalitetan kauč na razvlačenje razveselit će vaše goste

Krevet za dječju sobu: Kako odabrati onaj pravi dječji krevet?

I jeftin krevet može biti udoban. 4 savjeta za kvalitetan san

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.