Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Drveni kreveti na kat

Među drvene krevete neizostavno spadaju popularni kreveti na kat. Iako ovi promišljeni i štedljivi komadi namještaja za dječje sobe štede prostor, vjerojatno će to biti najveći komad namještaja u cijeloj sobi. Stoga započnite tako da pažljivo izmjerite dimenzije prostorije u dijelu gdje će se nalaziti novi krevet. Čitajte više.

Kreveti na kat odgovaraju samo lako prozračnim prostorijama s dobrim protokom zraka. Na višoj razini vjerojatno će biti topliji, suši i prozračniji zrak. Idealna udaljenost od stropa bi trebala biti takva da se možete udobno sjesti na gornji krevet.

Drveni picture 0

Kreveti na kat bi trebali biti prije svega čvrsti, izdržljivi i stabilni. Masivni kreveti na kat su čvršći, ali danas se proizvode i kvalitetni kreveti od iverice. Imajte na umu dob i trenutnu pokretljivost vaše djece. Pažljivo razmotrite ukupnu sigurnost, opremljenost i praktičnost određenog kreveta.

Koju boju odabrati? Ne možete pogriješiti s neutralnim prirodnim bojama drva, a takav klasičan drveni krevet vizualno će se uklopiti u svaku šareno uređenu dječju sobu. Ako želite osvijetliti dječju sobu i vizualno je povećati, odaberite moderan bijeli dizajn. U posljednje vrijeme vrlo su popularni grafitno sivi modeli. Ako vi i vaša djeca volite veselije boje, odaberite raznobojne nijanse ružičaste, ljubičaste ili plave.

Krevet na kat za samo jedno dijete? Zašto ne? Preciznije bi ih trebali nazivati ​​dizajnerski kreveti za djecu. Na katu obično imaju krevet, a u donjem dijelu radni stol za školarca i ugrađeni ormar za odjeću. Drugi modeli nude prostor za igru ispod kreveta, gdje možete staviti na primjer vreću za sjedenje i regal za igračke. Manjoj dijeci bi mogao donijeti radost krevet na kat s toboganom.

Drveni kreveti na kat pružaju puno zabave. Djeca se mogu igrati gradnje tvrđava, čitati knjige ili stvarati vlastite igre zahvaljujući njima. Činjenica da su kreveti visoko iznad tla budi kod djece osjećaj avanture i mašte.

Mogli bi Vas zanimati:

Stvorite radni kutak za školarce čak i u maloj sobi

Krevet za dječju sobu: Kako odabrati onaj pravi dječji krevet?

5 savjeta kako treba da izgleda studentska soba

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.