Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Dječji kreveti 80x200 cm

Kada je vrijeme da dijete ima svoj krevet? Ovisi o zrelosti i spremnosti. Krevetići za najmanju djecu mogu trajati i do 2-3 godine. U tom razdoblju prestaju biti sigurni jer mogu sami izaći iz njih. Osim toga, imaju ograničenu nosivost do otprilike 15 kg. Potrebno ih je što prije zamijeniti za veću i nosiviju verziju. Od otprilike 4-5 godine možete posegnuti za veličinom 80x200 cm. Dijete se može udobno okretati tijekom spavanja i ima dovoljnu udobnost. Veličina 90x200 je već pristojna "zračna luka", ali puno toga ovisi o dimenzijama same dječje sobe. Čitajte više.

Sigurnost bi trebala biti na prvom mjestu. Izbjegavajte krevete s tvrdim i oštrim rubovima, birajte radije zaobljene oblike. Ne zaboravite na barijere. One bi trebale biti obavezne kod krevete na kat ili uzdignute krevete. One će spriječiti pad, naravno i kod nižih tipova. Kreveti na razvlačenje služit će ne samo kao dodatni ležaj za prijatelje, već i kao moguća zaštita od pada.Dječji picture 0

Ako je dječja soba manja, svaki dodatni prostor za odlaganje dobro će vam doći. Ukoliko ne pruža dovoljno prostora za dodatne komode i ormare, preporučamo odabir kreveta s prostorom za odlaganje. Izvrsno su rješenje ako imate manji budžet za opremanje prostora. Na taj način možete dobiti dvije funkcije u jednom komadu namještaja. Osim toga, djetetu su stvari pospremljene nadohvat ruke, može ih bez problema dohvatiti i idealno, vratiti natrag. :)

Kod nekih modela imate mogućnost kupiti dječje krevete direktno s madracem i podnicom ili ih možete kupiti zasebno. Pravi madrac značajno utječe na kvalitetu sna i pruža potporu djetetovoj kralježnici. Podnice produljuje vijek trajanja samog madraca i omogućavaju mu da bolje "diše". Grinje i plijesni se u njemu ne množe. Više o odabiru pravog madraca možete pročitati ovdje.

Moglo bi Vas zanimati:

Dječji krevet koji će vaši klinci obožavati

Mala dječja soba? Pomažu i skladišni prostori!

Dječja soba - uredite ju lijepo i praktično

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.