Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Tapecirani kreveti 180x200 cm

Tapecirani kreveti postaju sve popularniji kako u pogledu dizajna tako i u pogledu praktičnosti. Oni će uljepšati vašu spavaću sobu, dati joj eleganciju i služiti dugi niz godina. Ističu se svojom izdržljivošću, čvrstoćom, kvalitetom i dizajnom.  Čitajte više.

Tapecirane krevete dimenzija 180x200 uglavnom biraju parovi koji žele dovoljno veliki prostor za spavanje. Ukoliko si želite priuštiti pravu udobnost, ili ako vas povremeno posjećuju djeca ili vaš pas u krevetu, svakako potražite veličinu od 180 cm. Odrasla osoba treba imati prostor za sebe ne uži od 90 cm. No, mnogi se također odlučuju za veličinu 160x200 zbog manjeg prostora spavaće sobe.Tapecirani picture 0

Idealna visina kreveta je ona s koje vaša stopala mogu dosegnuti tlo kada sjedite na krevetu. Boxspring kreveti su viši kreveti, sastoje se od trodijelne konstrukcije, koja uključuje i madrac, te ne morate ga posebno kupovati.

Konstrukcija tapeciranog kreveta je izgrađena od drva, što jamči čvrstoću i gotovo beskonačnu trajnost. Osim estetskog i elegantnog dojma, mekana presvlaka također ima za cilj da vaš boravak u krevetu učini ugodnijim kada se naslonite na nju. Upravo će dizajnerska uzglavlja doprinesti ugodnom gledanju TV ili čitanju knjige. Doživjet ćete maksimalnu udobnost i praktičnost bez glavobolje ili bolova u vratu.

Tapecirani kreveti se u velikom broju slučajeva prodaju s madracem, s podnicom ili kao cjelina – konstrukcija + madrac + podnica. Zahvaljujući tome, odabir kreveta može biti bezbrižniji. Neki modeli imaju ugrađeni prostor za pohranu, kojem se može pristupiti pomoću tekstilne ručke. Prostor za pohranu možete koristiti za odlaganje posteljine ili sezonske odjeće.

Moglo bi Vas zanimati:

Tapeciran krevet - elegancija i luksuz u vašoj spavaćoj sobi

Tapecirani kreveti su elegantni, udobni i sigurno ćete se u njih zaljubiti na prvi pogled

Kako održavati tapeciran krevet

Uljepšajte svoju staru spavaću sobu novim namještajem

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.