Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Bračni kreveti 180x200 cm

Najprodavanije
1.
Bračni krevet 180 cm Dalasi (S podnicom)
258,90 €
2.
Bračni krevet 180 cm + 2 noćna stolića Kami (hrast sonoma)
310,90 €
4.
Bračni krevet 180 cm Fanil (S podnicom i LED)
440,90 €
5.
Bračni krevet 180 cm Gaila
Bračni krevet 180 cm Gaila
Na eksternom skladištu
193,90 €
7.
Bračni krevet 180 cm Kelpea (s podnicom) (smaragdna)
778,90 €
9.
Bračni krevet Boxspring 180 cm Leny (metvica) (s madracem i prostorom za odlaganje)
-33%
1 090,90 €
1 638,90 €
10.
Kontinentalni krevet 180 cm Amarydia (fresh 01)
826,90 €
Ostalo najprodavanije

Morate kupiti novi krevet jer Vam stari više ne pruža dovoljno udobnosti? Ili samo tražite promjenu? U svakom slučaju, pri kupnji treba dobro razmisliti jer kvalitetan san je važan. Standardna veličina bračnog kreveta je 180x200 cm. Dvjema osobama nudi dovoljnu udobnost i veliki prostor za ležanje. Dimenzije su važne pri odabiru kreveta, jer udobnost spavanja je iznad svega. Za bračni krevet idealna širina je 180 centimetara, ali veličina 160x200 cm također ostaje popularna. Odaberite duljinu kreveta prema visini figure kojoj dodajte dodatnih 30 cm. Imat ćete dovoljno udobnosti. Slobodni prostor oko kreveta trebao bi biti oko 80 centimetara s tri strane.  Čitajte više.

Kontinental kreveti, koji se nazivaju i boxspring, pružit će Vam maksimalnu udobnost. Krevet se sastoji od dva madraca, ima tapecirano uzglavlje i relativno je visok što je također povezano s visinom madraca koji se koristi. Tapecirani kreveti su među omiljenima, ponajviše zahvaljujući širokoj ponudi dizajna i udobnom uzglavlju. Podstavljeno uzglavlje je mekano, tako da se možete osloniti na njega dok čitate ili gledate TV. Riječ je o visokokvalitetnim krevetima dugog vijeka trajanja i drvene konstrukcije, koji su najčešće opremljeni podnicom, a vrlo često i madracem.

Kreveti od masivnog drva su klasika, takvi kreveti su izdržljivi, čvrsti i jedinstveni jer se radi o prirodnom materijalu. Jeftinija varijanta od punog drva su drveni kreveti od iverice, ali imaju kraći vijek trajanja. Unatoč tome, i dalje su vrlo popularni jer ih možete kupiti po razumnoj cijeni i imate izbor različitih dekora. Još jedna prednost je što ih gotovo nije potrebno održavati. Kod tapeciranih kreveta teško ćete ukloniti mrlje, dok je za drvene krevete dovoljna krpa za prašinu. Kreveti s metalnim okvirom imaju visoku čvrstoću i izdržljivost, a mogu imati i više nego zanimljiv prednji i stražnji dizajn.

Zašto ne biste olakšali ormar i odabrali prekrasan bračni krevet sa spremištem? U takav krevet možete pohraniti puno sezonskih stvari i posteljine. Loša strana je što se mogu izgledati glomazno. 

Ako želite da vaša spavaća soba izgleda prozračno, preporučamo krevete 180x200cm bez prostora za odlaganje. Možete kupiti praktične ormare za garderobu i komode u koje možete praktično sakriti odjeću, deke i jastuke.

Moglo bi Vas još zanimati:

Veliki krevet za krupne osobe i ljubitelje udobnosti: Ljubav na prvi pogled!

Uljepšajte svoju staru spavaću sobu novim namještajem

Boxspring krevet: Luksuz kao u hotelu svake noći!

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.