Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

garniture s prostorom za odlaganje u obliku slova u

Dodatna funkcija kauča - prostor za odlaganje - odličan je način da osigurate dodatni prostor. U njega možete skladištiti stvari poput jastuka za goste, jastučića, deka ili prekrivača. Ovaj tip kauča prikladan je za velike prostrane prostorije. Česta pogreška je pokušaj stiskanja velike sofe u mali prostor. To će vam pružiti više mjesta za sjedenje, ali će pokvariti opći dojam prostorije. Ako je vaš dnevni boravak mali, radije odaberite sofu odgovarajuće veličine s niskim naslonom koji će stvoriti osjećaj većeg prostora. Takve sofe također možete pronaći i sa prostorom za odlaganje.S prostorom za odlaganje picture 0

Veća fleksibilnost sjedenja vjerojatno je jedna od glavnih prednosti kauča u obliku slova U. Prednost su tri ravne strane i dva kuta, što znači da ne samo da ima dovoljno prostora za sjedenje, već i mogućnost različitih položaja za ležanje. Prednost većih modela je što se na njima mogu udobno odmarati i dvije osobe. Pruža puno sjedećih mjesta za goste, a ako se unutarnji prostor efikasno koristi kao dodatni prostor za pohranu, njegova je kupnja uistinu svestran izbor. Prostor za odlaganje obično se nalazi u otomanu ili ispod glavnog sjedećeg dijela. Može se otvarati preklapanjem ili izvlačenjem. Ovisno o tome koliko prostora za odlaganje trebate i što ćete u njega spremiti, obratite posebnu pažnju na njegovu veličinu.

Materijal presvlake utječe na izgled a posebno trajnost kauča. Kožni kauči imaju prirodnu eleganciju i visoku izdržljivost. Prednost im je jednostavno održavanje, prikladnost čak i za alergičare. Tapecirane modele karakterizira glatka i meka površina. Važan parametar pri odabiru presvlake je broj Martindale ciklusa. Općenito, što je veći taj broj, to je presvlaka otpornija na abraziju.

Moglo bi Vas zanimati:

Kvalitetan kauč na razvlačenje razveselit će vaše goste

Čišćenje tapeciranog namještaja nije nikakav problem!

Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.