Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Kauči (sofe) s prostorom za odlaganje

Sofe s prostorom za odlaganje su dobrodošao element posebno u malim stanovima ili prostorijama s kompliciranom raspodjelom. Ne zauzimaju puno prostora, ali istovremeno pružaju udobno sjedenje za 2-3 osobe. Bonus je prostor za odlaganje dodatne posteljine kao što su deke, jastuci, prekrivači... Čitajte više.

Prednost je što se prostor za odlaganje nalazi izravno ispod sjedišta, tako da površina za odlaganje ostaje skrivena unutar okvira. Kod nekih vrsta sofa koje stoje na malim nogama, prostor za odlaganje je maskiran na način da izvana izgledaju kao da ga nemaju. To optički prozračuje cijelu prostoriju i ne opterećuje je snažnim dojmom. Ovo je idealno ako je sofa centar zbivanja u dnevnom boravku i treba imati reprezentativan dojam. S prostorom za odlaganje picture 0

Ovu vrstu sofe uvijek birajte prema veličini prostora za odlaganje i načinu otvaranja. Način otvaranja može utjecati na ukupnu udobnost pri manipulaciji i pristupu prostoru za odlaganje. Pod predpostavkom da će se prostor za odlaganje koristiti svakodnevno, odaberite prostor za odlaganje ispod podnice ili lladični sistem ispod sjedišta. Ove vrste pružaju relativno lagan pristup. Ako prostor za odlaganje koristite rjeđe možete odabrati i tipove kod kojih se cijeli dio za sjedenje izvlači prema naprijed. Međutim, pobrinite se da ništa ne ometa izvlačenje kauča, poput tepiha ili stolića.

Ako vam je potrebno više prostora za odlaganje, odaberite sofu koja ima prostor za odlaganje ispod cijelog dijela za sjedenje. Lako ćete tamo pohraniti i veće predmete poput deka i jastuka za goste. Ova vrsta sofe također je popularna u dječjoj sobi. Ima mjesta za sezonsku odjeću, ali i igračke i društvene igre.

Nemojte napuniti prostor za odlaganje do vrha. Potrebno je ostaviti slobodan protok zraka. U suprotnom, u njemu bi se nepotrebno skupljala vlaga, što može dovesti do razmnožavanja bakterija i plijesni.

Kupite multifunkcionalan komad namještaja. Sofe s prostorom za odlaganje pružaju udobno sjedenje, većina se može pretvoriti u krevet, a prostor za odlaganje poslužit će za spremanje bilo kojih stvari.

Moglo bi Vas zanimati:

Kvalitetan kauč na razvlačenje razveselit će vaše goste

Kako opremiti mali dnevni boravak

Kako zaštiti kauč ili fotelji od ulegnuća

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.