Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Kutne garniture s prostorom za odlaganje

Kutne garniture s prostorom za odlaganje su univerzalni i funkcionalni tip za sjedenje koji se može koristiti za povećavanje prostora za odlaganje i sjedenja u dnevnom boravku. Namijenjene su da se smjeste u kut i pruže dovoljno sjedećeg prostora za više osoba, stoga su idealne za obitelji ili veće grupe. Čitajte više.

Potrebno je pronaći onu koja odgovara vašem ukusu, služi svrsi, uklapa se u vaš prostor i vašem budžetu. Na početku se stoga usredotočite na praktičnost određenog modela. Ako tražite kauč za opuštanje, birajte između kutnih kauča ili tipova u obliku slova U. Ako ćete na kauču provoditi minimalno vrijeme, dovoljan je kauč manjih dimenzija.S prostorom za odlaganje picture 0

U prošlosti je prostor za odlaganje ispod kauča bio samo kao bonus, danas je to više samo po sebi obavezno. Ako vam je prostor za odlaganje zaista važan i potreban, uvijek provjerite odgovara li vam njegova veličina. Važna je i jednostavnost pristupa, odnosno lakoća otvaranja. Kod kutnih garnitura obično se prostor za odlaganje nalazi samo ispod jednog sjedala. Najviše prostora za odlaganje nalazi se kod velikih garnitura u obliku slova U.

Ako često imate goste koji noće kod vas, idealno rijšenje je kauč na razvlačenje, posebno ako nemate posebnu gostinjsku sobu. U tom slučaju treba paziti na maksimalnu nosivost ležaja.

Prilikom odabira boje ili uzorka tkanine za tapecirani kauč uvijek uzmite u obzir postojeće boje ili uzorke u prostoriji. Neutralne boje se, razumljivo, najbolje uklapaju u većinu prostorija, posebno u manje prostorije. U ovom slučaju možete osvježiti garnituru sa svjetlijim jastucima ili dodati prekrivače. I dalje su vodeće zemljane prirodne boje poput smeđe, bež, sive ili bijele. Presvlake s nekim uzorkom se uklapaju u domove u kojima će se kauč intenzivno koristiti ili u domove s djecom i kućnim ljubimcima kako bi sakrile male mrlje. Alternativa su kožne garniture od eko-kože koje su izdržljivije i dugotrajnije.

Moglo bi Vas zanimati:

Kako opremiti mali dnevni boravak

Kako odabrati kauč za mali dnevni boravak

Trendovi za 2023.- Namještaj za dnevni boravak

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.