Ažurirajte svoj preglednik
Preglednik koji koristite više nije podržan. Ažurirajte preglednik za najbolje iskustvo.
Awareness icon Dragi kupci, naša web stranica je upravo ažurirana. Dobro došli u novu verziju.
Prijava
(za registrirane kupce)
Kreirajte račun
Molimo unesite svoju e-mail adresu.
E-mail: Molimo unesite svoju e-mail adresu.
Na Vaš e-mail smo poslali poveznicu za podešavanje lozinke. Molimo slijedite upute.

Kutne garniture na razvlačenje

Najprodavanije
1.
Kutna garnitura Kenfast (L)
Kutna garnitura Kenfast (L)
Na eksternom skladištu
1 298,90 €
2.
Kutna garnitura Petoria New (tamnosiva) (D)
518,90 €
3.
Kutna garnitura Genna (siva) (D)
Kutna garnitura Genna (siva) (D)
Na eksternom skladištu
-37%
530 €
838,90 €
4.
Kutna garnitura- Kondela
Kutna garnitura- Kondela
Na eksternom skladištu
1 298,90 €
5.
Kutna garnitura Lysand 2rLC (crown 18)
818,90 €
6.
Kutna garnitura Radiant L2 (tamnosiva) (L)
583,90 €
7.
Kutna garnitura na razvlačenje Bistran (bijela + smeđa) (L)
791,90 €
8.
Univerzalna kutna garnitura Bold (itaka 10)
908,90 €
9.
Univerzalna kutna garnitura Jopo (siva) (L)
1 207,90 €
10.
Univerzalna kutna garnitura Jopo (siva) (D)
1 207,90 €
Ostalo najprodavanije

Kutne garniture na razvlačenje vrlo su čest izbor naših kupaca. One ispunjavaju nekoliko najčešćih zahtjeva. Od udobnosti preko prostranosti do učinkovitog praktičnog dizajna. Ukratko, sve važno što Vam može zatrebati od kauča.  Čitajte više.

Prvi od njih je svakako praktičnost. Kutna garnitura s lakoćom pruža dovoljno prostora za opušten odmor s ispruženim nogama i trenutke opuštanja za najmanje dvije osobe. To je zahvaljujući produljenom sjedištu, gdje može jedna osoba stati i ostatku sjedišta, koji lako može koristiti druga osoba. Savršeno za izležavanje u predvečerje nakon napornog dana. Upotpunjen ugodnim jastucima, čupavim dekama ili elegantnim tepisima, odmah će podići razinu udobnosti na najviše razine. 

Kutna garnitura također pruža prostrano sjedenje za više osoba i time omogućuje fizičku udobnost svih prisutnih. Kutni oblik također prirodno potiče razgovor, stvarajući ugodnu društvenu atmosferu. S obitelji ili prijateljima sjedite u svojevrsnom polukrugu i gledate se u oči. Vaši gosti će se zajamčeno ugodno osjećati. U ovom slučaju dobro Vam može poslužiti i dobro odabrana fotelja kojom možete vješto povećati prostor za sjedenje. Osim toga, udobna fotelja u kompletu s tabureom lako će postati najomiljenije mjesto u dnevnom boravku. 

Kutne garniture na razvlačenje mogu biti vrlo udobne čak i za svakodnevno spavanje. Ako kupujete kauč na kojem planirate redovito spavati, isplati se odabrati zaista kvalitetne komade od prvoklasnih materijala i čvrste izrade. Sjedeće garniture na razvlačenje najčešće služe za povremeno spavanje gostiju, pa je izrada dijela koji se razvlači obično manje zahtjevna nego kod svakodnevnog spavanja. U svakom slučaju, cijenit ćete dovoljno prostora za pohranu, gdje možete jednostavno pospremiti sve što Vam je potrebno za redovnu ili povremenu posteljinu. 

Jeste li već razmišljali hoćete li odabrati tekstilni kauč ili više volite eko kožu? Svaki od materijala ima svoje određene prednosti. Kod eko kože moramo istaknuti jednostavno održavanje površine i uklanjanje eventualnih nečistoća. Popularna je i kod alergičara jer ne zadržava prašinu s potencijalnim alergenima. Tekstilni kauč osvojit će Vas svojim udobnim i mekanim materijalom na kojem je jako ugodno sjediti. Velika prednost ovdje je i izbor mogućih boja. 

U našoj ponudi također ćete pronaći najjeftinije kauče vrlo dobre kvalitete. Dovoljno je pogledati ponudu na našem bazaru ili akciji i vidjet ćete svoje trenutne mogućnosti.

Moglo bi Vas još zanimati:

Moderni kauči na razvlačenje - 5 vrsta razvlačenja kauča

Kauč Vam mora "sjesti"! 3 savjeta uz koje nikad nećete pogriješiti pri kupnji novog kauča!

Kauč za svakodnevno spavanje - praktično i udobno rješenje

Čitajte više
Zaštita vaših podataka nam je veoma bitna
Kolačići Vam pomažu da brzo pronađete ono što želite i uštedite vrijeme. Ovisno o tome kako koristite našu stranicu, prilagođavamo sadržaj i prikazujemo Vam najbolje proizvode. Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na korištenje svih kolačića i sve ostaje kako ste navikli.
Uzmite kolačić i osjećajte se kao kod kuće :)
Potrebni kolačići
Potrebni kolačići
Kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice.
Marketinški kolačići
Marketinški kolačići
Kolačići se koriste za analizu posjetitelja naše stranice. Zahvaljujući njima, i mi i naši partneri Vam možemo ponuditi relevantne personalizirane proizvode na temelju vašeg ponašanja, preferencija i kupnje.
Statistički kolačići
Statistički kolačići
Kolačići nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu stranicu. Ovi kolačići su anonimni i ne mogu se posebno dodijeliti posjetitelju
Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići
Kolačići nam omogućuju pamćenje vaših osnovnih izbora i poboljšavaju udobnost korisnika.