Home Inspiracija za dnevni boravak ZIDNI ORMARIĆI ĆE VAM UŠTEDITI PUNO PROSTORA U DNEVNOM BORAVKU

ZIDNI ORMARIĆI ĆE VAM UŠTEDITI PUNO PROSTORA U DNEVNOM BORAVKU

by blog.zondo.hr

Dnevni boravak je obično najveća prostorija u stanu ili kući. Želite li živjeti moderno? Riješite se glomaznih setova za dnevni boravak i teških komoda. Ali ne možete bez skladišnih prostora. Kupite zidni ormarić, dobit ćete dovoljno mjesta za knjige, blagovaonske servise ili razne zbirke, a uštedjet ćete dragocjeni slobodni prostor.

Sadržaj:

1.1. Zidni ormarić može biti rješenje za male prostore

1.2. Otvorene police izgledaju sjajno

1.1. Zidni ormarić može biti rješenje za male prostore

Zidne ormariće se proizvode u mnogim varijantama. Možete ih kupiti otvorene ili s vratima, s policama ili bez njih. Popularni laminat sve je popularniji materijal, no na tržištu postoje i ormarići od punog drva. Raspon cijena odgovara broju tipova ormara.

Zidni ormarić s djelomično ostakljenim vratima i može poslužiti kao vitrina. Vrata imaju tihi sustav zatvaranja.
Zidni ormarić Bergen SFW3W

Pokušajte svoj dnevn boravak učiniti ugodnom. Stoga birajte prirodne boje. Prema mišljenju stručnjaka, glasni tonovi ni na koji način ne doprinose dobrobiti. Odaberite neutralnu sivu, smeđu, bež i bijelu. Osvijetlite životni prostor, primjerice, svijetlozelenom ili plavom bojom. Ali budite oprezni s ovim bojama, prikladnije su za razne dodatke, a ne za ulazna vrata.

Viseći ormarići iznad televizora su pametan trik. Rasporedite ih na zid prema vlastitom nahođenju, ovdje možete smjestiti brojne potrebne stvari. Zanimljiv je zidni panel koji će poslužiti kao podloga za police, a ujedno i kao potporni zid za viseći TV. Panel možete brzo montirati i uštedjeti se niza problematičnih bušenja u tvrdim zidovima.

Zidni ormarić može poslužiti kao vitrina. Vrata imaju tihi sustav zatvaranja.
Zidni ormarić SFW1K_135

1.2. Otvorene police izgledaju sjajno

Uski zidni ormarići i tipične niske komode skrivaju samo ono najnužnije. No dnevni boravak možete organizirati kako želite, dok će dominantni element sobe biti elektronika, predvođena televizorom. Sjajno će izgledati i niz otvorenih polica, možda u nekoliko različitih duljina.

Atraktivan i elegantan namještaj izrađen od laminirane ploče s 2 mm ABS rubom. Debljina korpusa je 22 mm, a fronti 16 mm. Za zidni ormarić je korištena srebrna MDF ploča.
Zidni ormarić Manton M13

Viseće police i ormarići pružaju mnogo prostora za pohranu. Ali mudro odaberite mjesto za pribor, knjige ili cvijeće. Stavljajte stvari za svakodnevnu upotrebu na mjesta gdje ih možete lako dohvatiti.

Osnovna pravila za korištenje visećih ormara i polica:

  • Strogo se pridržavajte preporučenog opterećenja proizvođača
  • Nemojte pretrpavati police, ne izgleda nimalo lijepo i nepraktično je
  • Razmislite kako ćete čistiti i brisati prašinu na višim mjestima
  • Odaberite vrstu ormarića i način sidrenja prema planiranom opterećenju

Razmislite o tome kako možete najbolje iskoristiti visinu svoje dnevne sobe. Otvoreni sustavi polica su izvrsni, ne ometaju kretanje i nepotrebno zauzimaju dragocjeni prostor na podu. Imate li malu i nisku sobu? I ovdje možete koristiti otvorene police, ponekad čak i u nekoliko redova jedna iznad druge. Rasporedite ih nepravilno po zidu kako biste dnevnoj sobi dali moderan izgled.

Elegantan zidni ormarić s 2 otvorene police sa strane.
Zidni ormarić Verena VIK 06

Odaberite zidne ormariće različitih oblika i veličina. Na zidu svoje dnevne sobe izradit ćete zanimljiv mozaik kojem ne nedostaje originalnosti i duhovitosti. Zidni ormarići mogu sezati do stropa. Kada maknete sve s poda, dnevnom ćete boravku dodati prozračnost i eleganciju. Imate li radni kutak? Optički ga odvojite od ostatka prostorije pregradnom policom, a dobit ćete i dodatna mjesta za odlaganje.

Pri kupnji zidnih ormara imajte na umu da treba da se slažu sa ostatkom namještaja. Stoga nemojte kupovati prozračne ormariće ako imate ostatak namještaja u rustikalnom stilu. Broj ormarića i polica prilagodite prostoru, male prostore nemojte pretrpvati. Nemojte pretjerivati ​​s tamnim nijansama na zidovima, a ako imate taman pod birajte svijetle komade namještaja.

Jeste li kupili zidne ormariće za svoj dnevni boravak? Napišite u komentaru ispod članka gdje ste crpili inspiraciju i savjetujte ostale čitatelje o izboru.

Sviđa li vam se ovaj članak? Podijelite sa svojim prijateljima 🙂

1.3. Također preporučamo kupnju nekih dodataka koji Vam mogu biti korisni.

  • Jastuci  za vaš kauč. Funkcionalan i dizajnerski dodatak koji će Vas oduševiti na prvi pogled i stvoriti ugodnu atmosferu u svakoj sobi.
  • Svjetiljka . Omogućuje stvaranje intimne atmosfere. Ako čitate knjigu prije spavanja ili gledate omiljenu seriju na TV-u, noćna lampa je vrlo korisna.
  • Komoda . Svaki dodatni prostor za pohranu je plus.
  • Deke i prekrivači za vaš kauč.
  • Ormari . Idealna pomoć za slaganje odjeće i modnih dodataka
  • Komoda . Svaki dodatni prostor za pohranu je plus.
  • Stolić za kavu. Bez stolića za kavu ne možemo si ni zamisliti dnevni boravak.
  • TV stolić. Za ugodno gledanje televizije sa vaše sofe odaberiti savršen TV stolić.
  • Polica. Praktičan i moderan pomoćnik za pohranu vaših stvari
  • Dnevni boravak. Inspirarajte se na jednom mjestu kako da opremite svoj dnevni boravak.
Páči sa vám tento článok? Podeľte sa oň s priateľmi :)

Komentáre

komentárov

You may also like