Home Ideje za vrt ŽELITE LI SAVRŠENU SPAVAĆU SOBU? POSAVJETOVAT ĆEMO VAS KAKO TO UČINITI

ŽELITE LI SAVRŠENU SPAVAĆU SOBU? POSAVJETOVAT ĆEMO VAS KAKO TO UČINITI

by blog.zondo.hr

Kod opremanja spavaće sobe naglasak se prvenstveno stavlja na izbor kreveta i madraca. Udoban krevet i kvalitetan madrac doista su osnova dobrog sna, no važno je i ostalo. Spavaća soba je mjesto gdje se možete odmoriti i napuniti energijom, stoga bi trebala izgledati ugodno. Ugodna atmosfera ovisi i o namještaju, njegovom rasporedu i dodacima.

Spavaća soba Verwood spaja moderan dizajn i kvalitetne materijale koji će vam osigurati kvalitetan san. Osim kreveta, u cijenu su uključena i dva noćna ormarića.
Bračni krevet Verwood 200 x 180 cm

Sadržaj:

1.1. Savršeno usklađeni namještaj

1.2. Spavaća soba treba da sadrži samo najnužnije stvari

1.3. Odaberite svijetlije boje

1.1. Savršeno usklađeni namještaj

Ne radi se samo o usklađivanju boja i stila. Svaki detalj je bitan, poput rubova namještaja, ručkica itd. Ako želite da cijela spavaća soba bude jedna cjelina, odaberite namještaj iz jedne serije modela. Verwood je jednostavan i moderan namještaj za spavaće sobe izrađen od lameliranih DTD ploča. DTD ploče se oblažu laminatom s drvenim dezenom ili laminatnom folijom u boji.

Spavaća soba Verwood spaja moderan dizajn i kvalitetne materijale koji će vam osigurati kvalitetan san. Osim kreveta, u cijenu su uključena i dva noćna ormarića.
Bračni krevet Verwood 180 x 200 cm

Verwood namještaj dostupan je u 6 boja – crveni orah/crni, bijeli/crni orah, bijelo/ljubičasta, sonoma hrast, monestery hrast/crni, svijetli bor/tamni bor. Odabrat će ga stoga ljubitelji klasike, ali i oni koji žele nešto ekstravagantnije. Ovaj asortiman modela omogućuje kompletno opremanje spavaće sobe, jer uključuje noćne ormariće, krevet, komodu i ormar s ogledalom.

Garderobni ormar Verwood vam nudi dovoljno prostora za odlaganje svih vaših stvari. U lijevom dijelu se nalazi polica pod kojom je šipka za vješanje odjeće. U desnom dijelu se nalaze police. U sredini se nalazi ogledalo.
Ormar za garderobu Verwood

Ne morate brinuti da će krevet imati drugačiju nijansu od ostatka namještaja u spavaćoj sobi, drugačije zaobljenje rubova i sl.

spavaća soba Verwood vam nudi dovoljno prostora za odlaganje svih vaših stvari. U lijevom dijelu ormara se nalazi polica pod kojom je šipka za vješanje odjeće. U desnom dijelu se nalaze police. U sredini se nalazi ogledalo.
Ormar za garderobu Verwood

1.2. Spavaća soba treba da sadrži samo najnužnije stvari

Često se događa da nepotrebne stvari skrivamo u ormaru ili ispod kreveta. Ali spavaća soba je mjesto za opuštanje i tu ne spadaju bilo kakve kućanske stvari poput usisavača, daske za glačanje, TV-a, računala ili stvari koje nam više ne trebaju, ali se nekako ne želimo odreći. Pospremite ih u podrum, na tavan ili u ormar u hodniku, a spavaću sobu neka služi samo za spavanje i opuštanje.

Ne treba pretjerivati ​​ni s namještajem. Zapravo vam trebaju samo krevet, noćni ormarić i ormar ili komoda za odjeću. Što se tiče dodataka, prikladno je nešto pristojno u neutralnim bojama ili nijansama namještaja iu minimalnoj količini.

Trodijelna komoda modernog dizajna sadrži dva ormarića sa strane i četiri ladice u sredini.
Komoda Verwood

1.3. Odaberite svijetle boje

Za spavaću sobu, posebno onu manju, prikladne su svijetle boje, ali ne mora nužno biti bijela. Iako je obojiti spavaću sobu u bijelo najlakše i najpraktičnije, možete koristiti i krem, bež itd. Svijetle boje vizualno povećavaju i osvjetljavaju prostor. Teksture i uzorci na zidu ili nešto izražajniji dodaci također vas mogu ugodno iznenaditi. Namještaj također treba biti lagan, a izbjegavajte pretjerano masivne konstrukcije i okvire kreveta.

Soba se sastoji od ormara za garderobu, bračnog krveta i komode
Spavaća soba Verwood

Također preporučamo kupnju nekih dodataka koji Vam mogu biti korisni.

  • Noćni ormarići. Noćni ormarić s policom ili ladicom pristaje uz svaki krevet ili kauč, pružajući prostor za pohranu vaših omiljenih dodataka.
  • Svjetiljka    . Omogućuje stvaranje intimne atmosfere. Ako čitate knjigu prije spavanja ili gledate omiljenu seriju na TV-u, noćna lampa je vrlo korisna.
  • Komoda . Svaki dodatni prostor za pohranu je plus.
  • Deke  i prekrivači za vaš krevet.
  • Ormari . Idealna pomoć za slaganje odjeće i modnih dodataka
  • Spavaća soba. Oaza mira i udobnosti

Sviđa li vam se ovaj članak? Podijelite sa svojim prijateljima 🙂

Páči sa vám tento článok? Podeľte sa oň s priateľmi :)

Komentáre

komentárov

You may also like