Home Inspiracija za dnevni boravak KAKO ODABRATI SET ZA DNEVNI BORAVAK?

KAKO ODABRATI SET ZA DNEVNI BORAVAK?

by blog.zondo.hr

Bez seta za dnevni boravak vaš bi dnevni boravak bio nekako prazan i neudoban. Tradicionalni set za dnevni boravak spada u obaveznu opremu stana i ne bi smjeli nedostajati ni u jednom kućanstvu. Na vama je koju ćete vrstu odabrati. Ipak, trebali biste se mudro odlučiti, jer set dnevnoj sobi vjerojatno će Vas dugo pratiti i vrlo je upečatljiv komad namještaja – moglo bi se reći izlog vašeg stana koji če zagarantirano vidjeli svi vaši gosti. Što biste trebali uzeti u obzir pri odabiru?

Sadržaj:

1.1. Set za dnevni boravak neizostavan dio dnevnog boravka

1.2. Kako odabrati set za dnevnu sobu

1.3. Također preporučamo kupnju nekih dodataka koji vam mogu biti korisni

Moderan i praktičan set za dnevni boravak jednostavnog i višenamjenskog dizajna koji se može kombinirati s drugim elementima. Sastoji se od: TV stolića, zidne police, zidnog ormarića i zidne vitrine. Izrada od folijske iverice. U kombinaciji boje hrast wotan + bijela.
Set za dnevnu sobu Waldron

1.1. Set za dnevni boravak neizostavan dio dnevnog boravka


Prije svega, važno je da set za dnevnu sobu odgovara veličini vašeg stana, stoga prvo pažljivo izmjerite dužinu vašeg zida i nacrtajte kako želite da soba izgleda. Setovi za dnevne sobe obično uključuju TV stolić, jedan ili više zidnih ormarića, police i komode. Razmislite što Vam od toga stvarno treba te hoće li sve to stati u vašu sobu. Ne morate nužno postaviti cijeli set dnevne sobe uz jedan zid. Garnituru možete postaviti po cijeloj dnevnoj sobi. Optimalan set za dnevni boravak ima dovoljno prostora za TV i njegove dodatke. Ipak, pri odabiru uzmite u obzir da ćete u budućnosti možda poželjeti kupiti televizor s većim ekranom.

Set za dnevni boravak Mini s frontama u visokom sjaju i učinkovitom LED rasvjetom. TV stolić se sastoji od dva ormarića i nadogradnje s nosivošću 20 kg. Zidne police imaju nosivost do 10 kg. Vitrina ima staklenu i drvenu policu. Stakleni dijelovi su od kaljenog stakla.
Set za dnevnz sobu Marlin 23 WS MI (s rasvjetom)

1.2. Kako odabrati set za dnevnu sobu

Moderni i jeftini setovi za dnevni boravak od iverice mogu imati mnogo šara i boja. Preporučamo sjajne setove s glatkom površinom koji izgledaju vrlo moderno za domove usklađene s minimalističkim ili high-tech stilom. Štoviše, njihovo održavanje je vrlo jednostavno – samo ih prebrišite vlažnom krpom. Setovi za dnevne boravke za male stanove trebaju biti svijetlih boja poput bijele ili krem ​​jer one optički povećavaju prostor. Crni setovi izgledaju vrlo elegantno, pogotovo ako odaberete set s osvjetljenjem. LED svjetlo u boji istaknut će predmete koje izlažete na policama ili u vitrinama. U isto vrijeme stvara osvjetljenje impresivnog ugođaja noću. Setovi za dnevni boravak sa staklenim vratima vrlo su praktično rješenje za one koji ne vole prašnjave knjige.

Bez obzira koji set odaberete, zapamtite da priča tu ne završava. Trebat će Vam i stolić za kavu koji odgovara boji i stilu odgovarajuće veličine. I naravno, set bi trebao odgovarati ostatku namještaja. Imajte na umu da je ponekad manje više i set od poda do stropa nije rješenje za svaki stan. Današnji trend je osvijetliti prostor, a ne zatrpati ga. Želite li da vaš kompaktni set u dnevnom boravku ima organiziraniji dojam, nemojte pretrpati njegove police, ostaviti nekoliko njih polupraznih. Ako želite izložiti suvenire, bolje je izložiti nešto veće, poput vaza ili ukrasnih zdjela. Vaš novi set u dnevnom boravku izgledat će prozračnije i cijenit ćete to čak i kada obrišete prašinu.

Set za dnevnu sobu u boji hrast sonoma s bijelim elementima. Široki TV stolić pružit će dovoljno prostora za vaš TV i AV opremu. U prostrane ormariće možete odložiti knjige i druge sitnice. Dolazi u kombinaciji boja hrast sonoma i bijele.
Set za dnevnu sobu Aghory OS



1.3. Također preporučamo kupnju nekih dodataka koji Vam mogu biti korisni

  • Kauč. Najbitniji komad namještaja u dnevnom boravku
  • Setovi za dnevni boravak. Set za dnevni boravak u modernom i klasičnom stilu, raznih boja i veličina pronađite kod nas.
  • Stolić za kavu. Bez stolića za kavu ne možemo niti zamisliti dnevni boravak.
  • Dnevni boravci. Opremite svoj dnevni boravak namještajem iz iste linije namještaja.
  • TV stolići. Za ugodno večernje gledanje televizije postavite TV na pravo mjesto.
  • Vreće za sjedenje. Dodatan prostor za sjedenje za Vas ili Vaše goste.
  • Tepih. Daje osjećaj topline svakoj prostoriji u vašem domu.
  • Komoda. Svaki dodatni prostor za pohranu je plus.
  • policija. Praktičan pomoćnik za odlaganje stvari.
  • Regali. Odličan komad namještaja za odlaganje knjiga i sličnih stvari.
  • Ormari. Idealna pomoć za slaganje odjeće i modnih dodataka
  • Ormarići. Mali veliki pomoćnik za odlaganje stvari.
  • Vitrina. Lijepa staklena vitrina uljepšat će svaki dnevni boravak ili čak i kuhinju.

Sviđa li vam se ovaj članak? Podijelite sa svojim prijateljima 😊

Páči sa vám tento článok? Podeľte sa oň s priateľmi :)

Komentáre

komentárov

You may also like