Home Inspiracija za dnevni boravak MODERAN DNEVNI BORAVAK – BEZ MASIVNIH KOMADA

MODERAN DNEVNI BORAVAK – BEZ MASIVNIH KOMADA

by blog.zondo.hr

Stojite li pred praznim dnevnim boravkom i pitate se kojim namještajem ga opremiti? U svakom slučaju, prvo pojasnite što očekujete od sobe. Hoće li to biti društveni prostor s čestim zabavama ili prostor za svakodnevno obiteljsko okupljanje? Također, razmislite i o postavljanju namještaja s obzirom na grijanje, prozore i vrata. Izbegavajte masivne komade za vaš dnevni boravak.

Sadržaj:

1.1. Ista vrsta poda u nekoliko soba optički će proširiti stan.

1.2. Ne pretrpavajte dnevni boravak

1.3. Promjenjivim namještajem možete jednostavno promijeniti interijer.

1.4. Nemojte pretjerivati s prostorom za odlaganje i dopunite prostoriju cvijećem

1.5. Ne zaboravite na pod

1.6. Setove za dnevni boravak lijepo će osvijetliti LED rasvjeta

1.7. Također preporučamo kupnju nekih dodataka koji vam mogu biti korisni

1.1. Ista vrsta poda u nekoliko soba optički će proširiti stan

Ako imate mogućnost, odaberite istu vrstu poda u svim prostorijama. Optički, to će opustiti i proširiti cijeli stan. Probajte nabaviti tepihe i prostirače usklađene s namještajem i bojom zidova. U svakom slučaju, to će znatno olakšati čišćenje.

Nemojte se plašiti eksperimentirati s bojama i ne plašite se odabrati i neke druge boje osim smeđe. Postoje i bež boja ili boja cigla. Razmišljate li o plavoj, zelenoj ili crvenoj boji. Proizvođači namještaja danas nude gotovo sve što Vam padne na pamet. Puno drvo sve se više nadopunjuje materijalima od iverice s raznim završnim obradama o bojama.

Set za dnevni boravak u boji hrast sonoma s bijelim elementima. Široki TV stolić pružit će dovoljno prostora za vaš TV i AV opremu. U prostrane ormariće možete odložiti knjige i druge sitnice. Dolazi u kombinaciji boja hrast sonoma i bijele.
Set za dnevni boravak Aghory OS



1.2. Ne pretrpavajte dnevni boravak

Isprobajte lagani i prozračni interijer. To zasigurno ne dokazuje masivna sofa u kombinaciji s klasičnim setom za dnevni boravak preko cijelog zida. Pojedinačni veliki ormari i police izgledaju puno bolje, na primjer, zajedno s foteljom i lijepim pomoćnim stolićem. Svakako nemojte puniti dnevni boravak namještajem ili ukrasima.

Dobro razmislite kada kupujete kauč. Zaboravite na  masivne komade i usredotočite se na izdržljiv i visokokvalitetan materijal jednostavnih oblika. Također imajte na umu da je jednobojna sofa pogodna za višebojni interijer. Neće naštetiti ako imate samo kauč i više manjih fotelja, koje tijekom posjeta možete pomicati po stanu.

1.3. Promjenjivim namještajem možete jednostavno promijeniti interijer.

Trend suvremenih dnevnih soba je također varijabilnost. Proizvođači namještaja prodaju setove pojedinačnih komponenti koje možete postupno kupovati. Prema Vašem ukusu i potrebama, bez problema si možete sastaviti ormariće, stolove i police. Tako možete jednostavno promijeniti izgled interijera.

Set za dnevni boravak Damot opremljen je PUSH-CLICK sustavom otvaranja, a moguće je dokupiti i LED rasvjetu. Set možete postaviti na zid ili pod.
Set za dnevni boravak Damot

Dnevni boravak je najčešće mjesto gdje obitelj gleda televiziju. Želite li da uživate u slici na svom najsuvremenijem uređaju? Optimalna udaljenost od televizora je oko dva i pol puta veće od njegove dijagonale, zapamtite to. Ugao sobe također može biti dobro mjesto za televizor.

1.4. Nemojte pretjerivati s prostorom za odlaganje i dopunite dnevni boravak cvijećem

Čak i ako skladišni prostori ne pripadaju dnevnoj sobi, ovdje ih često nećete izbjeći. U tom slučaju nemojte pretjerivati s njihovom količinom. Pokušajte što više stvari smjestiti u hodnik, ormare ili kuhinju. Nemojte stavljati ormare ili police za knjige pod kut, uštedjet ćete mnogo prostora.

Svaku dnevnu sobu čine ugodnijom sobne biljke. One narušavaju strogu geometriju uglova i zelena boja je još uvijek „gozba za oči“. Imate li dovoljno prostora? Izgradite biljni zeleni zid od stropa do poda, izgleda nevjerojatno.

Čipkane zavjese?

Obični namještaj prikladan je za obične rolete ili japanske zidove i zračne rolete. Ostavite nabrane zavjese i teške zastore za interijer dvorca. Također razmislite o dobroj rasvjeti koju biste trebali pokušati podijeliti u više izvora. Dodajte svjetiljke za čitanje u središnju rasvjetu na stropu i pokušajte dodati ćudljivo raspršeno svjetlo.

1.5. Ne zaboravite na pod

Važan dio dnevnog boravka je i podna obloga. Unutar preporučene prozračnosti i za jednostavnije čišćenje odaberite moderan komad tepiha na tvrdom podu. Kod tepiha od zida do zida postoje ogromni nedostatci a glavni je što je ogromna količina prašine zarobljena u tepihu. Može se koristiti samo ako se ispod njega nalazi stari ružni linoleum.

Tepisi u komadu su dobri ne samo za zagrijavanje nogu. Zahvaljujući beskrajnim mogućnostima boja, uzoraka i dizajna, dnevnim boravcima daju pravu atmosferu. Može se reći da dnevni boravak bez tepiha nije cijeli kompletnim dnevnim boravkom. Odlučujete li se za klasični komadni tepih ili orijentalni komad, četvrtast, okrugao ili šiljast, s dužom ili kraćom kosom, ovisi o Vama. Međutim, uvijek obratite pozornost na njegov ukupni sklad s interijerom.

1.6. Setove za dnevni boravak lijepo će osvijetliti LED rasvjeta

U posljednje vrijeme hit su setovi za dnevni boravak s LED rasvjetom. Može stvoriti izvrsnu atmosferu, a Vaši će posjetitelji ostati u nijemom čuđenju. No, obratite pažnju na performanse tih previše jeftinih svjetiljki, njihov problem je odsutnost crvene komponente spektra. Rezultat je čudan „sumrak“, i zapravo se ništa ne vidi. Kombinirajte boje u prostoriji sa bojama stakla na ormarićima i dobit ćete originalnu kombinaciju. Povratak čisto prirodnim tonovima i dalje ostaje moderni trend.

Otvaranje vrata push-click sustavom. Vrata možete montirati na lijevu ili desnu stranu. ABS rubovi sprječavaju mehanička oštećenja. Moderan dizajn upotpunjava i LED rasvjeta.
Set za dnevni boravak Shildon 26 WW SW 18

Bez obzira uspijete li opremiti svoju dnevnu sobu moderno ili rustikalno, zapamtite da to nije samo za oko posjetitelja. Namijenjeno je prvenstveno da Vam služi, uz maksimalnu udobnost i ugodnost. Nemojte od njega praviti skladište stvari. Ako odaberete prave dodatke iz raznih kolekcija, zasigurno ćete dobiti udoban dom.

Na zidove dnevnog boravka možete staviti slike, ali moraju da budu dovoljno velike da se ističu. U tom slučaju nemojte police pretrpavati suvenirima ili raznim figuricama. Sviđa li Vam se zlatna boja? Zapamtite da prigušeno sjajni predmeti izgledaju elegantnije.

Kako je Vaše iskustvo s opremanjem vlastitog dnevnog boravka? Podijelite s ostalim čitateljima u komentaru ispod članka.

1.7. Također preporučamo kupnju nekih dodataka koji Vam mogu biti korisni.

  • Kauč​​. Najbitniji komad namještaja u dnevnom boravku
  • Setovi za dnevni boravak. Set za dnevni boravak u modernom i klasičnom stilu, raznih boja i veličina pronađite kod nas.
  • Stolić za kavu. Bez stolića za kavu ne možemo niti zamisliti dnevni boravak.
  • Dnevni boravci. Opremite svoj dnevni boravak namještajem iz iste linije namještaja.
  • TV stolići. Za ugodno večernje gledanje televizije postavite TV na pravo mjesto.
  • Vreće za sjedenje. Dodatan prostor za sjedenje za Vas ili Vaše goste.
  • Tepih. Daje osjećaj topline svakoj prostoriji u vašem domu.
  • Komoda. Svaki dodatni prostor za pohranu je plus.
  • policija. Praktičan pomoćnik za odlaganje stvari.
  • Regali. Odličan komad namještaja za odlaganje knjiga i sličnih stvari.
  • Ormari. Idealna pomoć za slaganje odjeće i modnih dodataka
  • Ormarići. Mali veliki pomoćnik za odlaganje stvari.
  • Vitrina. Lijepa staklena vitrina uljepšat će svaki dnevni boravak ili čak i kuhinju.

Sviđa li Vam se ovaj članak? Podijelite ga s prijateljima 😊

Komentáre

komentárov

You may also like