Home Različiti stilovi i dizajn LEŽAJ ZA NEOČEKIVANU POSJETU

LEŽAJ ZA NEOČEKIVANU POSJETU

by blog.zondo.hr

Ponekad se dogodi da se gost zadrži nešto duže i ode tek ujutro. Nekad je takva posjeta očekivana, a nekad nas iznenadi. U svakom slučaju potrebno je za gosta pripremiti udobno mjesto za spavanje.

Kreveti na razvlačenje

Kreveti na razvlačenje služe kao kauč, ali i kao krevet. Prikladni su za dječje i gostinjske, ali i za radne sobe. U normalnim okolnostima služe kao klasični kauči, a nakon razvlačenja imate krevet od 140 do 180 cm širine, ovisno o modelu. Prije kupnje se uvjerite da su u cijenu uključeni podnica i madrac. U pojedinim slučajevima moraju se odkupiti. Važno je da krevet ima prostor za odlaganje kako biste imali gdje odložiti jastuke, posteljinu i slično.

Druga mogućnost je krevet s pomoćnim ležajem. Radi se o klasičnom jednostrukom krevetu, samo što se pod njega može smjetiti još jedan ležaj. Prostorno štedljivi su sklopivi kreveti koji izgledaju kao ormarić kad su sklopljeni. Nakon rasklapanja imate pravi pravcati krevet koji je prikladan za povremene goste, ali i za svakodnevno spavanje u malim stanovima.

Kauči na razvlačenje

Kauči na razvlačenje, pogotovo kutne garniture, pružaju zaista udoban prostor za spavanje. Neke su za povremeno spavanje, a neke za svakodnevno. Ako želite krevet samo za povremene posjete, ne morate kupovati kauč za svakodnevno spavanje koji je i skuplji. Prednost kutnih garnitura u obliku slova U je što imaju barem jedan prostor za odlaganje koji možete iskoristiti za odlaganje posteljine i jastuka. Kauči na razvlačenje za svakodnevno spavanje su idealno rješenje za male stanove, jer imate udoban kauč i krevet u jednom.

Povremeno se može prespavati i na sofi na razvlačenje, a sigurno ćete naći i one za svakodnevno spavanje. Sofa ne mora biti samo u dnevnom boravku, već se može naći i u dječjoj sobi. Djecu i tinejdžere će sigurno razveseliti mjesto za odmor, a ako ih posjeti prijatelj imat će mjesto za spavanje. Kod takvih sofa provjerite kolika je površina za spavanje nakon razvlačenja, te jesu li za svakodnevno ili povremeno spavanje.

Imate li za goste pripremljen kauč na razvlačenje, krevet s pomoćnim ležajem ili pak gostinjsku sobu?

Sviđa vam se ovaj članak? Podijelite ga s prijateljima 🙂

Komentáre

komentárov

You may also like