Home Inspiracija za dnevni boravak KAKO ODABRATI PRAVU KOMODU ZA SVOJ DOM

Komoda još uvijek nije izašle iz mode. To je praktičan i univerzalan komad namještaja, prikladan za svaku prostoriju. Lako zamjenjuje ormar za rublje ili manji ormar.

Komoda u retro stilu ima 2 vrata i 3 ladice. U kombinaciji bijele boje i hrasta sonome.
Komoda Oltis 75381

Prednost komode je što je mala, kompaktna, izgleda neupadljivo i u nju stanu stvari za koje drugdje nemate dovoljno mjesta. Kako odabrati pravu komodu za svoj dom?

Sadržaj:

1.1. Komoda u dnevnom boravku

1.2. Praktičan pomoćnik za spavaću sobu

1.3. Čak i za najmlađe

1.4. Za popunjavanje prostora

1.1. Komoda u dnevnom boravku

Komode za dnevni boravak trebala bi se slagati sa setom za dnevni boravak – mnoge komode su dio seta. Komode pružaju dovoljno prostora za odlaganje CD-a, DVD-a, časopisa ili društvenih igara.

Kombinirane komode s ladicama i vratima prikladne su i za odlaganje knjiga i drugih stvari koje ne trebaju skupljati prašinu u dnevnoj sobi. Želite li vizualno povećati dnevni boravak, svijetle komode sa sjajnom površinom bit će pravi izbor za Vas.

Elegantne tamne komode prikladne su za modernije, minimalističke interijere. Na njih možete staviti vazu s cvijećem ili veliku zdjelu voća i tako imate gdje da odlažete vaše stvari a pri tom i decentni ukras u dnevnom boravku. Što kažete na korištenje komode u svrhe minibara?

Komoda rustikalnog stila s ukrasnim elementima.
Komoda KENT EKOM 3D1S

1.2. Komoda- praktičan pomoćnik za spavaću sobu

Komode za spavaću sobu trebale bi odgovarati cjelokupnom stilu sobe. U spavaću sobu uređenu u rustikalnom stilu pristajat će komode od iverice ili komoda od punog drva. Komode sjaja i s prepoznatljivim metalnim elementima prikladne su za spavaće sobe s metalnim bračnim krevetom.

Komode s ladicama pružaju dovoljno mjesta za čarape, donje rublje, ručnike, stolnjake ili plahte. Preporučujemo da odaberete dublje ladice s izdržljivim metalnim stranicama.

Komoda Jachim-Julos je izrađena od laminirane iverice u kombinaciji boje hrast sonoma + bijela boja. Ima 2 vrata i 4 ladice. Vrata komode su u mat boji. Preporučujemo kombinirati sa setom za dnevni boravak Jachim - Julos.
Komoda Jachim Julos New

1.3. Čak i za najmlađe

Komode za dječju sobu treba biti dovoljne velike i duboke da osim dječje odjeće u nju stanu i igračke. Otvaranje vrata i ladica treba biti lako i sigurno za dijete. Idealne komode za dječje sobe su kombinirane komode s ladicama i vratima koje pružaju najveću varijabilnost.

Ako su komode lijepe, u šarenim bojama, izrađene od zdravog materijala (preporučujemo drvene komode) i zadovoljavaju sigurnosne zahtjeve (bez oštrih rubova), vašem djetetu mogu trajati do puberteta.

Praktična manja komoda veselog i modernog dizajna za dječje ili mladenačke sobe. U lijevom dijelu se nalaze četiri ladice, a u desnom su jedna vrata.
Komoda Lavendon L6

1.4. Komoda za popunjavanje prostora

Praktične kutne komode ili jeftine uske komode pronaći će svoje mjesto u predsoblju ili kutu sobe zahvaljujući kojoj možete iskoristiti prostor koji nepotrebno zjapi prazninom. Na primjer, u njega možete spremiti kape, šalove, rukavice i druge sezonske stvari. Ključevi i ostale stvari koje ne želite zaboraviti kad ujutro izađete iz kuće možete odložiti na komodu kraj ulaznih vrata.

Praltična komoda koja će naći svoje mjesto u predsoblju u koju možete spremiti šalove, rukavice i druge sezonske stvari
Komoda Cameron

Kako treba održavati komodu kako bi trajala što duže? Ako imate komodu od iverice, samo je prebrišite vlažnom krpom. Redovito provjetravajte komode od punog drva i ne izlažite ih izravnoj sunčevoj svjetlosti, pretjeranoj toplini ili vlazi. Tretirajte ih posebnim uljem za drveni namještaj i obrišite prašinu s njih blago navlaženom krpom za prašinu. Ako ne volite brisati prašinu ili se bojite da biste mogli oštetiti komodu, stavite na nju lijepi stolnjak.

Komoda Bilsby iz kolekcije namještaja Bilsby savšreno će se uklopiti u set za dnevni boravak iz iste kolekcije i stvorit će dodatni prostor za odlaganje
Komoda Bilsby Tip 27

Također preporučamo kupnju nekih dodataka koji Vam mogu biti korisni.

  • Polica. Mali ali praktičan dodatak svakoj sobi za pohranu stvari.
  • Komoda. Svaki dodatni prostor za pohranu je plus.
  • Stolić za kavu. Bez stolića za kavu ne možemo niti zamisliti dnevni boravak.
  • TV stolić. Za ugodno gledanje televizije na vašem sofi odaberite savršen TV stolić.
  • Dnevni boravak. Opremite svoj dnevni boravak namještajem iz iste kolekcije.
  • Ormari.Idealna pomoć za slaganje odjeće i modnih dodataka.
  • Tepih. Daje toplinu vašem domu ili stanu.

Sviđa li vam se ovaj članak? Podijelite sa svojim prijateljima 🙂

Páči sa vám tento článok? Podeľte sa oň s priateľmi :)

Komentáre

komentárov

You may also like