Home Savjeti za izbor namještaja KAKO ODABRATI IDEALAN REGAL ZA SVOJU KUĆU ILI STAN

KAKO ODABRATI IDEALAN REGAL ZA SVOJU KUĆU ILI STAN

by blog.zondo.hr

Regali su vrlo popularan i raširen komad namještaja. Omogućuju prostor za pohranu koji je otvoren i lako dostupan. Kako odabrati idealan regal za svoju kuću ili stan? Odlučite se prvenstveno prema namjeni za koju ćete ga koristiti.

Naravno, birajte prema tome hoće li izrabrani model odgovarati cjelokupnom stilu sobe. Praktični regali su estetske, ne smetaju i daju dodatni prostor.

Praktičan i zanimljiv regal izrađen od bambusa. Isporučuje se u dijelovima.
Regal Heather

Sadržaj:

1.1. Materijal

1.2. Regali za optičku podjelu prostora

1.1. Materijal

Ako tražite regale u koje možete smjestiti knjige, odaberite masivniji i stabilniji komad, poput regala za knjige od punog drva. Knjige ipak imaju svoju težinu. Visoki regal s policama za knjige dobro će izgledati u dječjoj, studentskoj ili radnoj sobi. Drveni regali s jedinstvenim uzorkom drva lijepo se ističu u kuhinji ili dnevnoj sobi kao regali za vino ili ukrasni predmeti. Nadogradnje regala policama i vratima prikladni su ne samo iznad televizora kao zamjena za set za dnevni boravak, već i iznad radnog stola. Ovi kombinirani otvoreni i zatvoreni regali dobra su investicija jer olakšavaju brisanje prašine s teško dostupnih mjesta.

Višenamjenski regal s korpusom debljine 34 mm.
Regal Opal

Moderni i izdržljivi metalni regali traju dulje, a prikladne su i za prostore s povećanom vlagom, poput podruma, garaža ili skladišta. Osim toga, regali u kombinaciji metala i stakla izgledaju vrlo elegantno i ističu se i u luksuznije opremljenom stanu. Jeftini regali s policama od iverice prikladni su za izlaganje lakših stvari, poput paira, uredskog materijala, a možete ih koristiti u kućnoj radnoj sobi ili u uredu. Regali s vratima i ladicama korisni su ako neke stvari želite izložiti, a druge sakriti.

Regal Domino pružit će vam dovoljno prostora za odlaganje svih stvari. Dolazi u boji hrast sonoma svijetli.
Regal Denny

1.2. Regal za optičku podjelu prostora

Ako tražite regale koji će vizualno podijeliti prostor, za to će Vam dobro poslužiti višenamjenski regal s policama dostupnima s obje strane. Dvostrani regali mogu biti pravilnog oblika ili zanimljivog stepenastog oblika, čime se dobiva originalan kaskadni prostor za pohranu vaza s cvijećem, figurica i drugih ukrasnih predmeta. Pogodan je za jednosobne stanove i za veće prostorije gdje je potrebno vizualno odvojiti pojedine zone. Također se lijepo ističe u velikoj radnoj sobi ili sobi za sastanke. Ako Vam smeta prevelika otvorenost, za regal možete kupiti šarene ladice u odgovarajućoj veličini i boji. Niski regali s kutijama savršeno se uklapaju u dječju sobu jer djeci pružaju dodatni prostor za odlaganje igračaka i školskog pribora.

Višenamjenski jedinstveni regala Naro u bijeloj boji. Izrađen je od laminirane iverice debljine folije 16 mm.
Regal Naro

Dobar izbor je i kvalitetan kutni regal. Jeftini kutni regali također se izvrsno koriste u prostorima poput smočnice. U njih možete pohraniti konzerve i razne kućanske potrepštine.

Višenamjenski regal s korpusom debljine 36 mm.
Kutni regal Citro D

Ako volite izlagati umjetnine ili porculan i klasični regali Vam po dizajnu ne odgovaraju, umjesto regala kupite elegantnu vitrinu sa staklenim vratima.

Staklena moderna vitrina Tanya savršena za izlaganje umjetnina ili porcelana a prostoriji daje elegantnu atmosferu
Vitrina Tanya

Također preporučamo kupnju nekih dodataka koji Vam mogu biti korisni.

  • PC stolić. Komad namještaja bez kojeg se ne može zamisliti ured.
  • Uredski setovi  . Ukoliko imate prostor opremite cijeli svoj ured komadima namještaja iz iste serije.
  • Uredske fotelje . Uredske stolice . Konferencijske stolice . Podesiva uredska stolica ili fotelja trebala bi biti nešto što se podrazumijeva u Vašoj radnoj sobi.
  • Komoda .Svaki dodatni prostor za pohranu je plus.
  • Ormari .Idealna pomoć za slaganje odjeće i modnih dodataka
  • Tepih. Daje toplinu vašem domu ili stanu
  • Polica. Praktičan pomoćnik za odlaganje stvari.

Sviđa li vam se ovaj članak? Podijelite sa svojim prijateljima 🙂

Páči sa vám tento článok? Podeľte sa oň s priateľmi :)

Komentáre

komentárov

You may also like