Home Ideje za vrtDekoracije i dodatci za dom :) IZRADITE DEKORACIJU OD KUTIJE ZA PIZZU!

IZRADITE DEKORACIJU OD KUTIJE ZA PIZZU!

by blog.zondo.hr

Obožavate pizzu i redovito ju naručujete na poslu i kod kuće? Onda ste već sigurno više puta bacili kutiju od pizze, a mogli ste ju pretvoriti u nešto originalno, praktično i dekorativno. Istina je da kutija od pizze može biti masna i “mirisna” od vašeg omiljenog jela, ali nasreću možete kupiti i novu kutiju. Zbog vlastoručno izrađene dekoracije, i pticama na grani će biti jasno da pizza vaše omiljeno jelo!

Slike od kutije za pizzu

Želite ukrasiti sobu vlastoručno izrađenim slikama? Pripremite škare, ljepilo za papir, na papiru otisnute ili nacrtane crteže, bijelu akrilnu boju, kist i naravno kutije od pizze.

Slike ili otiske koje ste isprintali na papir možete izrezati ili zalijepiti na kutiju. Sliku naravno možete ukrasiti bilo čime – ukrasnim papirom, filterima, šljokicama i drugim dekoracijama. Točan postupak možete pogledati u sljedećem videu.

Polica za začine

Praznu kutiju od pizze možete iskoristiti i u kuhinji kao policu za bočice sa začinima. Trebat ćete škare ili nož, ravnalo, olovku, ljepljivu vrpcu, šareni ili ukrasni papir. Originalnu policu možete položiti na radnu ploču ili ju objesiti na zid. Dakle, svoje kuhinjske vještine ne morate dokazivati samo za štednjakom, već i izradom originalnih i praktičnih dodataka. Kako izraditi policu za začine možete pogledati u sljedećem videu.

Praktičan organizator za nakit i druge sitnice

Organizator za nakit ili sitan uredski pribor uvijek je praktično imati. Vlastoručno izrađene stvari se vrlo cijene i to posebno ako ih nekome poklonite. Organizator će razveseliti svaku djevojku, a sigurno će naći svoje mjesto na komodi ili kozmetičkom stoliću.

Za izradu ćete trebati kutiju od pizze, tubu od papira (možete iskoristiti npr. od čipsa ili kupiti u papirnici), ravnalo, olovku, gumicu, šareni papir ili tkanunum ljepilo, škare, vrpcu. Organizator možete ukrasiti po želji. Postupak i inspiraciju možete pronaći u sljedećem videu.

Kako ste vi iskoristitli kutiju za pizzu? Jeste li ju pretvorili u nešto praktično i originalno?

Ako ste kreativni i imate volje, okušajte se u našem novom izazovu: 4 savjeta kako izraditi okvir za fotografiju

Sviđa vam se ovaj članak? Podijelite ga s prijateljima 🙂

Komentáre

komentárov

You may also like