Home Kako održavati namještaj 5 RAZLOGA ZBOG KOJIH ĆETE ZAVOLJETI DRVENI NAMJEŠTAJ

5 RAZLOGA ZBOG KOJIH ĆETE ZAVOLJETI DRVENI NAMJEŠTAJ

by blog.zondo.hr

Drveni namještaj ili namještaj od iverice ima svoje prednosti i nedostatke u odnosu na druge modernije materijale, ali i nezamjenjivu čaroliju zbog koje ga obožavamo. Pokušali smo sažeti razloge u pet točaka.

Sadržaj:

1.1. Uz drveni namještaj imat ćete osjećaj prirode u prostoriji

1.2. Drveni namještaj se lako održava

1.3. Drveni namještaj stvara osjećaj doma

1.4. Uvijek je IN

1.5. Jednostavno se kombinira

1.1. Uz drveni namještaj imat ćete osjećaj prirode u prostoriji

Što može stvoriti ugodniju atmosferu od pravog drva? Možda samo kućne biljke. Biranje drvenog namještaja je ispravan korak za one koji vole prirodu i klasičan izgled. Zna se da je namještaj od masivnog drva najzdraviji namještaj. Ne otpušta nikakve štetne tvari i stoga je savršen za zdrav dom.

Klasični drveni namještaj za dnevni boravak se sastoji od vitrine, komode, regala i stolića za kavu
Dnevni boravak Kent 4

Danas se ne moramo bojati niti namještaja od iverice. On je savršeno rješenje za one koji vole drveni namještaj, ali ne mogu si priuštiti namještaj od masivnog drva. Isto tako, s ivericom se za razliku od masivnog drva, lakše rukuje, te će vas poštedjeti puno muke prilikom selidbe.

1.2. Drveni namještaj se lako održava

Što se tiče održavanja, s drvom je malo kompliciranije, nego naprimjer s namještajem od laminata. Laminat i iverica su jednostavniji za održavanje, ali i otpornije na ogrebotine. Kod drva se svako veće oštećenje može prelakirati.

Jednostavno rečeno, s drvom možete raditi, brusiti ga, bojiti, obrađivati i mijenjati. Ipak budite pažljivi kod čišćenja drvenog namještaja vodom i kemijskim sredstvima za čišćenje. Takva sredstva mogu oštetiti lak. Zato se preporučuje njegovati drveni namještaj samo čistačem prašine. Namještaj od iverice možete prebrisati i mokrom krpom.

Dječja soba Daron koju će vaša djeca zavoleti i rado će provoditi vrijeme u njoj. Dječja soba može da bude i za dječake i za djevojčice
Dječja soba Daron

1.3. Drveni namještaj stvara osjećaj doma

Drveni namještaj ima nevjerojatnu sposobnost kako najhladniji prostor pretvoriti u topao dom. Čak i stručnjaci kažu da drvo pozitivno utječe na ljudsku psihu. U prostoriji s drvenim namještajem ćete se jednostavno osjećati kao kod kuće, bilo da se radi o namještaju od iverice ili masivnog drva. Proizvođači namještaja od iverice danas mogu izraditi savršenu imitaciju drva.

1.4. Uvijek je IN

Prije sto godina, jednako kao i prije deset godina, a tako i dan danas. Drvo je uvijek moderno i nikada neće izaći iz mode. Drveni namještaj ima bezvremensku estetsku vrijednost i neće vam dosaditi ni nakon dugo vremena.

Unesite u svoj dom dašak Divljeg zapada uz pomoć namještaja Indiana. Pronađite komode, police, regale, krevete, ormare, ormariće ili stolove. Dolazi u bojama: tamni hrast sutter, svijetla borovina i blijeda borovina canyon.
Krevet na razvlačenje Indiana 200 x 160 cm

1.5. Jednostavno se kombinira

Namještaj od masiva uvijek će imati svoje mjesto, bilo u modernom ili tradicionalnom interijeru. Popularan trend je kombinirati moderne i tradicionalne elemente u skladnu cjelinu. Ako za modernu minimalističku kuhinju odaberete veliki drveni stol, sigurno nećete pogriješiti.

Također preporučamo kupnju nekih dodataka koji Vam mogu biti korisni.

  • Kauč  ​​​​. Najbitniji komad namještaja u dnevnom boravku
  • Setovi za dnevni boravak  . Set za dnevni boravak u modernom i klasičnom stilu, raznih boja i veličina pronađite kod nas.
  • Stolić za kavu  . Bez stolića za kavu ne možemo niti zamisliti dnevni boravak.
  • Dnevni boravci  . Opremite svoj dnevni boravak namještajem iz iste linije namještaja.
  • TV stolići. Za ugodno večernje gledanje televizije postavite TV na pravo mjesto.
  • Vreće za sjedenje  . Dodatan prostor za sjedenje za Vas ili Vaše goste.
  • Tepih  . Daje osjećaj topline svakoj prostoriji u vašem domu.
  • Komoda  . Svaki dodatni prostor za pohranu je plus.
  • Regali  . Odličan komad namještaja za odlaganje knjiga i sličnih stvari.
  • Ormari  . Idealna pomoć za slaganje odjeće i modnih dodataka
  • Ormarići  . Mali veliki pomoćnik za odlaganje stvari.
  • Vitrina  . Lijepa staklena vitrina uljepšat će svaki dnevni boravak ili čak i kuhinju.

Sviđa vam se ovaj članak? Podijelite ga s prijateljima 🙂

Komentáre

komentárov

You may also like