Home Inspiracija za dnevni boravak 3 SAVJETA ZA UGODNO SJEDENJE U DNEVNOM BORAVKU

3 SAVJETA ZA UGODNO SJEDENJE U DNEVNOM BORAVKU

by blog.zondo.hr

Kauč svakako pripada u dnevni boravak, to je jasno. No, ostali komadi namještaja koji će se jasno uklopiti u dnevni boravak također će Vam pružiti udobno sjedenje. Za one koji imaju malu dnevnu sobu čak ni kauč ili trosjed uopće nisu nužni i mogu se zamijeniti.

Dnevni boravak Balder 1

Sadržaj:

1.1. Vreće za sjedenje

1.2. Tabure

1.3. Fotelja

1.1. Vreće za sjedenje

Vreća za sjedenje je idealan dodatak dnevnom boravku, dječjoj sobi, uredu i spavaćoj sobi. Ne može se dogoditi da Vam bude neudobno jer vam se savršeno prilagođava. Dostupni su razni modeli koji se mogu koristiti za sjedenje, ležanje i odmaranje. Zahvaljujući velikom izboru boja i materijala tkanina za presvlake, one se mogu uklopiti u Vaš životni prostor. Neke tkanine su izdržljivije i pogodnije za vanjsku upotrebu. U ovom slučaju vreća za sjedenje može Vam praviti društvo na terasi, vrtu ili u ljetnom kinu.

Vreća za sjedenje za dnevni boravak od presvlake izdržljiva, može Vam praviti društvo osim u sobi i na terasi, vrtu ili ljetnom kinu.
Vreća za sjedenje Gelato

1.2. Tabure za dnevni boravak

Mali, ali praktičan komad namještaja ne smije nedostajati u vašem dnevnom boravku iz nekoliko razloga. Tabure nije najudobnije za dugo sjedenje, ali je odličan ako vam povremeno treba dodatno mjesto za sjedenje. Dostupni su i modeli kauča koji uključuju tabure skriven u bočnu potporu. Naravno, postoje i opcije kada možete naručiti tabure iz istog modela kao i sofa ili fotelja. Više nego za sjedenje, ovaj praktični namještaj služi kao oslonac za noge. Tako da se možete savršeno udobno smjestiti. Povremeno će tabure poslužiti i kao pomoćni stolić. Neki od njih imaju i spremište. Još jedna prednost je što se može lako transportirati, a kada nije potreban u dnevnoj sobi, može se premjestiti u hodnik, spavaću ili bilo koju drugu prostoriju.

Tabure je malen komad namještaja koji može biti dobar pomoćnik za dnevni boravak. Stabilnost ovog taburea jamče metalne noge.
Tabure Lauricea

1.3. Fotelja za dnevni boravak

Fotelje kao dio garniture za sjedenje dosta su česte. Zasebna fotelja u kutu sobe je i drugo mjesto za sjedenje, ali i neka vrsta utočišta. Možete provoditi vrijeme zajedno, ali se držite podalje od centra zbivanja. Udobna fotelja i lampa uz nju idealni su suputnici prilikom čitanja, rješavanja križaljki ili odmora. U isto vrijeme, fotelja ne mora savršeno odgovarati drugom namještaju i dodacima. Umjesto da se stapa s okolinom, može biti jedinstven kontrast. Nemojte se bojati uzoraka i boja i stvorite svoju zonu za opuštanje u kutu dnevne sobe. Ovakav tip fotelje vjerojatno nikada neće izaći iz mode, stoga se valja kladiti na kvalitetu. Uz fotelju možete nabaviti i tabure.

Fotelja je drugo mjesto za sjedenje ali i neka vrsta utočišta. Pogodna za odmor ili idealno mjesto za večernje čitanje
Fotelja Bander

Osim sofe, imate li još neku komad namještaja za sjedenje u dnevnoj sobi? Je li to tabure, fotelja ili vreća za sjedenje?

Također preporučamo kupnju nekih dodataka koji Vam mogu biti korisni.

  • Jastuci   za vaš kauč. Funkcionalan i dizajnerski dodatak koji će Vas oduševiti na prvi pogled i stvoriti ugodnu atmosferu u svakoj sobi.
  • Svjetiljka  . Omogućuje stvaranje intimne atmosfere. Ako čitate knjigu prije spavanja ili gledate omiljenu seriju na TV-u, noćna lampa je vrlo korisna.
  • Komoda  . Svaki dodatni prostor za pohranu je plus.
  • Deke  i prekrivači za vaš kauč.
  • Ormari  . Idealna pomoć za slaganje odjeće i modnih dodataka
  • Komoda  . Svaki dodatni prostor za pohranu je plus.
  • Stolić za kavu . Bez stolića za kavu ne možemo niti zamisliti dnevni boravak.
  • TV stolić . Za ugodno gledanje televizije sa vašeg sofa odaberite savršen TV stolić.

Sviđa li vam se ovaj članak? Podijelite sa svojim prijateljima 🙂

Páči sa vám tento článok? Podeľte sa oň s priateľmi :)

Komentáre

komentárov

You may also like