Home Ideje za vrtDekoracije i dodatci za dom :) 3 ORIGINALNA NAČINA KAKO ISKORISTITI LJESTVE

3 ORIGINALNA NAČINA KAKO ISKORISTITI LJESTVE

by blog.zondo.hr

Ljestve se smatraju praktičnim pomoćnikom u bojanju zidova ili rezanju grana u vrtu. Ali one mogu biti toliko više toga! Uz malo mašte možete ga pretvoriti u zanimljiv dodatak na kojem će vam gosti zavidjeti.

Ljestve kao vješalica

Stavite li ju u predsoblje ili u sobu, ova originalna vješalica pružit će vam dovoljno mjesta za vašu odjeću i zasigurno će postati jedan od najzanimljivijih dodataka u vašem domu. A izrada je doista jednostavna. Trebaju vam samo ljestve, vijci i boja ili prozirni premaz. Kako ćete ukrasiti svoju novu vješalicu prepuštamo vašoj kreativnosti.

Ljestve umjesto lustera

Ovakva originalna rasvjeta odličan je izbor za hodnik, ali i za dnevni boravak. Dovoljno je ljestve premazati i pričvrstiti ih lancem ili konopom za strop. Razmislite koje žarulje izabrati da svjetlo ne bude prejako, ali ni preslabo. Savršene su lampice koje možete omotati oko ljestvi i dobit ćete originalan luster.

Radni kutak s ljestvama

Od dvoje ljestvi možete stvoriti savršen radni kutak sa stolom i policama. Prikladno za radnu i dječju sobu.

U tom slučaju trebate paziti na nosivost, kao i na završetke svake police, i pričvrstiti ljestve tako da se ne ljuljaju i ne pomiču. Uz malo truda i vijaka to će se sigurno isplatiti.

Pročitajte još: Kako izraditi tabure od pneumatske gume

Sviđa vam se ovaj članak? Podijelite ga s prijateljima 🙂

Komentáre

komentárov

You may also like